Featured, Showbiz

DECIZIA LUATĂ DE CĂTĂLIN MĂRUȚĂ, DUPĂ 10 ANI DE CĂSNICIE CU ANDRA! DA, E ADEVĂRAT

Andra și Cătălin Măruță au sărbătorit recent “nunta de tinichea”. Împlinirea unui deceniu de când s-au căsătorit religios nu a trecut neobservată în frumoasa lor familie. Prezentatorul de la PRO TV și-a surprins soția într-un mod cu totul și cu totul special. Cadoul făcut de el este dovada clară că romantismul nu moare decât dacă cei doi parteneri aleg să-l ucidă.

blank

Decizia luată de Cătălin Măruță, după 10 ani de căsnicie cu Andra!

În amintirea zilei în care Andra a îmbrăcat rochia de mireasă și i-a jurat iubire și credință lui Cătălin Măruță în fața Lui Dumnezeu, prezentatorul TV i-a făcut o surpriză de neuitat. El i-a oferit soției sale, Andra Măruță, încă o verighetă, simbol al dragostei, dar și o petrecere, unde s-au distrat alături de cei dragi. Desigur, nu a lipsit nici tortul celor doi soți, care au o poveste de iubire ca-n filmele cu final fericit de la Hollywood. Cei doi au un băiat și o fetiță. David are șapte ani, iar surioara lui mai mică, Eva, trei.

blank

Cătălin Măruță și frumoasa lui soție le-au făcut un dar și fanilor în ziua în care ei au aniversat 10 ani de la nuntă. S-au lăsat fotografiați în timp ce se sorbeau din priviri, aveau două cupe cu șampanie și tortul lor. “10 ani de vals in doi si tot nu ma satur sa te privesc. Pentru ca dragostea (mea pentru tine) nu moare niciodata! La multi ani noua! @catalin_maruta” este mesajul scris de Andra Măruță în dreptul imaginii de mai jos.

blank

Cătălin Măruţă (40 de ani) şi Andra Măruţă (32 de ani) şi-au unit destinele în fața Lui Dumnezeu pe 23 august 2008, chiar de ziua solistei, la Târgu-Jiu. La petrecere au participat aproape de 600 de invitaţi. Artista a devenit oficial soția lui Cătălin Măruță pe 10 august 2008. Anul acesta, la aniversarea celor 10 ani de la când au semnat certificatul de căsătorie, talentata artistă a făcut publică poza de mai jos, iar la descriere a mărturisit: “Cel mai fericit «DA» din viata mea! Acum 10 ani… @catalin_maruta ❤️

blank

Andra a făcut nunta cu prezentatorul Cătălin Măruță în urmă cu aproape 10 ani

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită din 23 august 2008 şi are doi copii cu soţul ei: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).

blank

blank