Showbiz

Decizia drastică luată de Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. Are legătură cu fiica lor

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au luat o decizie importantă în legătură cu fiica lor, Violeta. Zâna Surprizelor a declarat că fata ei nu vrea să le calce pe urme și că o susțin.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au împreună o fiică, pe Violeta. Tânăra a fost premiată, alături de mama ei, la Gala Performanței și a Excelenței 2023, și a cântat în concertul tatălui său la pian. Zâna Surprizelor a povestit că și-a învățat fiica să muncească și să nu se folosească de faimă pentru a ajunge departe.

Andreea Marin, despre fiica ei

„Am crescut-o cu bun -simț, fără a da importanță faptului că eu și tatăl ei suntem persoane cunoscute prin natura muncii alese, am lăsat-o să se dezvolte prin forțe proprii, am educat-o cu conștiința că va avea ceea ce va dovedi că merită, nu primind de-a gata orice.

Ea nu gândește în acești termeni – celebritate, notorietate –, ea învață, creează, se dezvoltă și restul vine de la sine, ca o consecință firească. Așa am crescut și eu. Iar ea are și un alt exemplu bun: fratele ei mai mare, Radu Ștefan, pe care îl iubește foarte mult”, a declarat Andreea Marin pentru Viva.

Andreea Marin

Ce planuri de viitor are Violeta

Zâna Surprizelor a mai spus că Violeta își dorește să facă Dreptul și că ea și Ștefan Bănică Jr. o susțin. Aceasta a declarat că fiica ei este foarte ambițioasă, dar și încăpățânată.

„Decidem împreună ceea ce ține de viitorul ei, cum e firesc, n-aș spune deloc despre Violeta că e răsfățată de niciunul dintre noi, o responsabilizăm, dar o și iubim nespus, și ea știe asta. Violeta îmi seamănă foarte mult: luptătoare, încăpățânată în a-și urma crezul, pentru ea nu există nu se poate. Mă văd în ea, așa cum eram odinioară…”, a mai spus vedeta

Andreea Marin

Cum se înțelege Andreea Marin cu fiica ei

Prezentatoarea a spus că se înțelege foarte bine cu fiica ei și că învață zilnic lucruri noi împreună. Aceasta a declarat că au o legătură puternică și că este recunoscătoare pentru tot.

„Legătura noastră e foarte puternică și învățăm una de la alta din mers, evoluând împreună zi de zi. Sunt atâtea lucruri pe care nu le știam înainte să mă lovesc de ele ca părinte! Iar ea descoperă mereu noi valențe ale vieții, care nu e simplă, dar e frumoasă, merită a fi prețuită și înzestrată!”, a mai spus “Zâna Surprizelor”.

blank