Showbiz

De unde-şi scoate banii vedeta?!

Daniela Crudu a pus mâna pe un contract baban, de 25.000 de euro!

Daniela CruduDaniela Crudu are noroc de bani! Daca iubitul sau nu prea joaca la Steaua, ei ii merge ca pe roate pe plan profesional! De altfel, doar de doua saptamani, bruneta a semnat un contract extrem de banos cu o firma de haine!

De doi ani, Cruduta este imaginea firmei la care, in trecut, Bianca Dragusanu se lauda ca este actionara! Initial, cele doua dive au facut echipa si au impartit banutii de la patroana, insa, de vreo noua luni, doar vedeta de la Antena1 a mai ramas in schema! Mai mult, chiar recent, a semnat pentru un nou an de promovare a firmei, pe o suma destul de buna!

Astfel, surse din preajma Danielei sustin ca ea primeste 1.000 de euro pe luna, iar ca bonus, la prima sedinta foto, fata a castigat inca 1.000 de euro! Contractul focoasei brunete este pe durata unui singur an, ceea ce inseamna ca numai din salariu, ea incaseaza 12.000 de euro!

In plus, in fiecare luna se fac sedinte foto, ceea ce ii mai aduce in cont Crudutei alti 12.000 de euro sau chiar 13.000 de euro in cazul in care se plateste pentru mai mult la poze!

In concluzie, la un calcul simplu, diva a incasat 25.000 de euro, fara sa faca prea mult efort! Iar daca mai adaugam aici evenimentele la care ea o sa fie solicitata sa participe pentru a promova firma in tara sau in strainatate, Daniela se poate imbogati serios, intrucat acestea sunt platite intre 2.000 de euro si 5.000 de euro!

 

blank