Showbiz, Stiri

De la Nabucodonosor şi Ludovic al XIV-lea a trecut la sceptrul Magnificului

Primarul Constanţei a încheiat carnavalul în „pielea” lui Sulyman-Mazăre

MazareÎn timp ce pentru majoritatea primarilor din ţară vara a fost una fără momente remarcabile, pentru edilul Constanţei Radu Mazăre, ultimele luni au fost o distracţie continuă.

Pentru ultima ediţie a carnavalului, care a avut loc sâmbătă, Radu Mazăre a purtat straiele lui Suleyman Magnificul. Pe scena din centrul staţiunii Mamaia, Suleyman-Mazăre a pupat o “cadână” foarte sumar îmbrăcată, dar care avea la ea mişcările de dans turcesc.

La deschiderea sezonului estival, Mazăre a purtat noul costum oficial al salvamarilor, apoi a trecut în pielea lui Nabucodonosor, a lui Ludovic al XIV-lea şi chiar Spartacus atunci când a fost la Târgul de turism de la Bucureşti.

Ca să nu mai resimtă lipsacarnavalului brazilian de la Rio, primarul a mutat nebunia la Mamaia, transformând-o în punctul de atracţie al Litoralului.

Mare amator de distracţie, la rândul său, mai ales de tip estival, vara aceasta nu a părăsit litoral, Radu Mazăre fiind prezent la toate petrecerile mari ale cluburilor din Mamaia, iar ziua se întreţinea cu sporturile nautice.

Cu riscul de a arăta caraghios, doar pentru a face reclamă staţiunii pe care o păstoreşte, primarul a purtat tot felul de costume, majoritatea realizate de iubita lui.

Show-ul de vară s-aîncheiat sâmbătă cu cel mai îndrăgit personaj de telenovelă, Suleyman Magnificul. Radu Mazăre a fost înconjurat numai de “cadâne” sexy.

blank