Featured, Life

De la ce varsta imbatranesc femeile

Rezultatele unui sondaj cât se poate de serios arată că primul semn care arată că femeile încep să îmbătrânească este scăderea apetitului sexual şi creşterea dorinţei de a reuşi în carieră. Un al indicator este schimbarea preferinţelor în ceea ce priveşte hainele şi muzica preferată.

Cand incepe varsta de mijloc
Aproximativ jumătate dintre respondenţii la sondajul realizat de site-ul SeekingArrangement.com – la care au răspuns 1.000 de bărbaţi şi femei – au declarat că 28 de ani este vârsta de la care se poate considera că tinereţea a ajuns în punctul culminant, iar femeile încep să îmbătrânească. Conform sondajului 37% dintre femeile participante la chestioner şi 39% dintre bărbaţi au spus că 28 de ani reprezintă vârsta de la care începe îmbătrânirea.

Varsta de aur a femeii
Toţi au fost însă de părere că primele semne care arată că tinereţea a trecut este scaderea interesului pentru sex, ascesiunea în carieră devenind o prioritate. Un al doilea semn, în ordinea celor semnalate de respondenţi a fost acela legat de emisiunile urmărite şi de posturile de radio ascultate. Sondajul a concluzionat că femeile care preferă emisiunile emoţionale în defavoarea celor de divertisment şi muzică, iar la radio ascultă posturile de ştiri sau de muzică clasică şi le ignoră pe cele care difuzează muzică de ultimă generaţie au început drumul pe panta descendentă a existenţei.

Acelaşi sondaj indică, pe locul al doilea în ceea ce priveşte vârsta de la care îmbătrânesc femeile momentul de după 30 de ani, criteriile fiind refuzul categoric al unei aventuri de o noapte şi teama a viziona un film de groază.

Sanii spun cu precizie varsta femeilor
Narerea noastră este că femeile nu îmbătrînesc niciodată şi că fiecare etapă din viaţa lor este specială şi unică. Lucrurile se transformă, pasiunile de modelează, interesele se modifică, dar cu toate acestea femeile adevărate sunt tinere ca la 20 de ani, şi la 30, şi la 40 şi tot aşa până departe!

blank