Social, Stiri

De la bal, direct la spital.

Patru tineri din Buzău au fost implicaţi într-un accident grav, după o noapte petrecută la discotecă. Şoferul a scăpat maşina de sub control din cauza vitezei şi s-a oprit în două autoturisme parcate. Două tinere, pasagere în maşina vitezomanului, au fost grav rănite.

Două victime au ajuns la spital în stare gravă

După o noapte petrecută în discotecă, patru tineri s-au urcat în maşină şi au pornit cu viteză spre casă. Nu au mai ajuns însă. Şoferul de 25 de ani a pierdut controlul volanului, a derapat şi s-a învârtit pe şosea de mai multe ori, apoi s-a izbit de două maşini parcate.

A lovit un Cielo, l-a făcut praf, apoi un Logan. Au venit două salvări. Erau doi băieţi şi două fete. S-au răsucit şi au pierdut controlul maşinii“, a spus un martor la accident. Şoferul vinovat şi-a recunoscut vina.

Am intrat într-o depăşire şi m-a furat poleiul de pe margine şi s-a învârtit maşina şi am scăpat controlul maşinii“, a spus şoferul vinovat. 

Cele două fete au ajuns în stare gravă la spital. Bubuitura foarte puternică a scos oamenii din case. În apropierea accidentului se afla şi o ţeavă de gaze care alimentează locuinţele din zonă.

Cei care şi-au găsit maşinile distruse au fost pe punctul să-şi piardă controlul. “Era vitală pentru mine. Sunt în tratament la spital, acum o să mă duc cu trenul, cu taxiul“, a spus unul din proprietarii maşinilor avariate. 

Poliţiştii cercetează împrejurările accidentului. Au stabilit însă că şoferul nu băuse.