Valentina Pelinel
Showbiz

De ce Valentina Pelinel nu plânge niciodată în fața copiilor ei și ai lui Cristi Borcea: „Nu vreau să mă vadă tristă. Eu sunt mai sensibilă și…”

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu consolidat și sunt căsătoriți din anul 2018. În emisiunea Corneliei Ionescu, fostul manechin a descris dinamica din relația lor, susținând că ea este mai sensibilă, în timp ce afaceristul se exteriorizează mai greu. Valentina Pelinel a dezvăluit că nu plânge niciodată de față cu cei trei copii, chiar dacă este apăsată de griji și probleme.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au început relația în 2014 și abia câțiva ani mai târziu au ajuns în fața ofițerului de stare civilă. Cererea în căsătorie a avut loc la telefon, afaceristul fiind extrem de hotărât și direct din fire. Cei doi sunt părinții a trei copii, Milan, Indira și Rania, pe care îi cresc cu multă afecțiune, atenție și dedicare. Valentina Pelinel își ascunde suferința și nu plânge niciodată în fața copiilor, deși este o fire sensibilă și se eliberează de emoțiile negative în acest mod.

Valentina Pelinel

Valentina Pelinel nu plânge niciodată de față cu copiii ei și ai lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel l-a descris pe soțul ei ca fiind puternic și destul de rezervat în a-și exprima emoțiile. Spre deosebire de Cristi Borcea, ea recunoaște că este o fire mai sensibilă și se descarcă prin plâns, găsind un adevărat punct de sprijin în partenerul de viață. Totuși, fostul manechin nu-și exteriorează niciodată suferința de față cu copiii, ci păstrează o atitudine caldă și optimistă.

„Cristi este puternic, nu se exteriorizează. Eu sunt mai sensibilă și plâng, dar e bine că te descarci. E normal că el îmi este cea mai apropiată persoană, plâng pe umărul lui. În fața copiilor nu am plâns niciodată. Nu vreau să mă vadă tristă niciodată, în fața lor e totul pozitiv. Și dacă sunt tristă, nu vreau să mă vadă’, a susținut Valentina Pelinel pentru WOWnews.

Valentina Pelinel, cerută în căsătorie la telefon

Cristi Borcea a cerut-o pe Valentina Pelinel în căsătorie prin telefon. Fostul manechin spune că momentul a fost de neuitat, fiind obișnuită cu stilul direct și hotărât al omului de afaceri. Povestea lor de dragoste a început dintr-o prietenie, pentru ca mai apoi să-și recunoască sentimentele.

„Ne-am dat seama că nu putem trăi unul fără celălalt și că suntem făcuți unul pentru altul. M-a cerut tot la telefon și foarte direct, ăsta e stilul lui. A și recunoscut. A fost frumos, indiferent de cum s-ar fi întâmplat, tot frumos ar fi fost. (…)

Noi am fost prieteni la început, vorbeam mult, și, astăzi, în familia noastră comunicăm și facem lucrurile împreună. De aceea, totul este atât de bine.

S-a întâmplat în timp să ne apropiem, deși noi am simțit ceva de la început. Știi cum e, sufletul pereche îl simți și, indiferent de obstacole, tot acolo ajungi. Sufletul pereche e pentru tine. Ne-am zis amândoi ‘te iubesc’ printr-un mesaj. Contează să fii asumat, la noi, nu a fost flirt, noi ne-am asumat, ne-am iubit, suntem o familie’, a mai povestit fostul manechin.

blank