Alexandra Stan
Showbiz

De ce și-a propus Alexandra Stan să rămână singură doi ani, după o căsnicie eșuată ce a durat doar câteva luni: „Singurătatea este dură, dar relațiile mă dezechilibrau”

În ultima vreme, în spațiul public au circulat mai multe zvonuri privind schimbările din viața sentimentală ale lui Alexandra Stan. Astfel, în presa din Turcia, s-a speculat că artista ar forma un cuplu cu fotbalistul fotbalistul Altay Bayindir, informație negată de aceasta. Pentru a spulbera toate miturile privind situația ei amoroasă, Alexandra Stan a dezvăluit că și-a propus să fie singură timp de doi ani, perioadă în care vrea să se redescopere pe toate planurile. Iată ce a determinat-o să ia această decizie!

După despărțirea de Alex Parker, cu care a format un cuplu timp de cinci luni, în spațiul public au circulat mai multe zvonuri privind viața amoroasă a Alexandrei Stan. În primăvară, s-a crezut că artista formează un cuplu cu fotbalistul Altay Bayindir, însă, conform spuselor acesteia, între ei s-a produs un simplu schimb de mesaje. Acum, Alexandra Stan spune că și-a propus să nu intre într-o relație timp de doi ani, făcând, totodată, câteva declarații referitoare la căsătorie și ideea de a avea copii.

Alexandra Stan

De ce și-a propus Alexandra Stan să rămână singură doi ani, după o căsnicie eșuată ce a durat doar câteva luni
În 2022, Alexandra Stan și-a propus să nu mai intre într-o relație timp de doi ani. Artista a luat această decizie pentru a se descoperi pe toate planurile, sugerând că a avut unele revelații cu privire la sfera sentimentală. Întrebată despre căsătorie și copii, artista a sugerat că perspectiva ei s-a schimbat în ultimii ani, având în vedere decepțiile amoroase.

„Mi-am propus în urmă cu un an și ceva să fiu singură și să îmi iau o pauză de la toate relațiile sentimentale pentru că mă dezechilibrau. Acum sunt foarte bine, mai am un an și un pic, am zis că până la 35, mă țin tare! Mai am puțin, am făcut 34.

Stând singură o perioadă și luându-mi această pauză am realizat că îmi doresc alte lucruri față de cum credeam eu. Atunci când intram dintr-o relație în alta mereu, credeam că îmi doresc ceva, dar nu îmi doream neapărat lucrurile respective! Uite că, de fapt, nu îmi doresc chestiile respective și uneori este mai bine să stăm singuri, chiar dacă singurătatea, într-adevăr, este dură. Este greu să fii singur. Mai ales ca femeie, uneori mai vrei să fii cu cineva, dar mai bine așa decât să fii într-o relație care nu este bună pentru tine pentru că știi că la un moment dat o să se termine și o să treacă timpul. Timpul nu trece înapoi, trece înainte, așa că trebuie să fim foarte smart din acest punct de vedere’, a spus artista, potrivit ego.ro.

Ce așteptări are Alexandra Stan de la viitorul partener

Citește și  Ştefan Bănică bate monedă pe viaţa profesională

Deși și-a propus să rămână singură pentru încă un an, Alexandra Stan a enumerat câteva calități pe care ar vrea să le aibă un viitor partener.

„Trebuie să reprezinte tot ceea ce mi-am dat seama că îmi doresc în perioada aceasta. În primul rând, să aibă stabilitate din toate punctele de vedere, să ofere înțelegere, susținere, să fie și interesant, bineînțeles. Îmi doresc un om alături de care să nu mă plictisesc, să călătoresc, să fie creativ. Să îmi înțeleagă, în primul rând, cariera pentru că este foarte greu. Și să fie și frumos, logic!’, a adăugat ea, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

blank