Necenzurat, Stiri

De ce prefera barbatii sanii mari?

De ce se uita barbatii dupa sanii mari? Fac acest lucru constient sau inconstient? Afla aici!

img-fb061

Showbizul promoveaza numai femei subtirele, cu fundul pompos si decolteul cat mai generos. Cu cat ai decolteul mai adanc si sanii mai mari atunci succesul printre barbati este pe jumatate castigat.

Inca de la Marilyn Monroe incoace, in mintea barbatilor a ramas icoana femeii perfecte ca fiind blonda cu forme proportionate, fund rotund si sani mari. Dar naturaletea s-a pierdut undeva pe drum, pentru ca societatea este atat de transanta incat femeile isi fac operatii, peste operatii estetice, implantandu-si silicon oriunde pot in corp. Insa iata cateva dintre motivele pentru care barbatii se uita la femeile cu bust generos :

Optimism

Se presupune ca femeile cu bustul cat mai generos sunt mai fericite si mai optimiste, ceea ce le ofera barbatilor o stare de bine. Mai ales daca dau de o femeie inteligenta care stie sa rada si de ea insasi, care are un simt al umorului cat mai dezvoltat.

Sex

Barbatii considera ca femeile cu sanii mari sunt mai bune la pat. Placerea se intensifica mai mult pentru ei in momentul in care pot apuca ceva la o femeie. Senzatia este mai completa pentru barbati daca simt sanul sau fundul mai moale, dar ferm al unei femei.

Fertilitate

Femeile care au bustul generos sunt ajutate de hormoni, ceea ce inseamna ca pot fi mult mai fertile. Deasemenea, specialistii de la Universitatea California au confirmat ca femeile cu forme voluptoase sunt mai fertile, nasc copii mai inteligenti si au potential mai mare de a fi mame bune.

Siguranta materna

Barbatii observa la femeile mai voluptoase o copie a mamei lor, par ca aceste femei sunt versiunea mai tanara a mamei. Motivul pentru care barbatii sunt atrasi de aceste femei, in acest sens, este acela de siguranta. Se simt in siguranta si mai ocrotiti, insa aceasta atractie se produce in subconstient. 

blank