Showbiz, Stiri

De ce se desparte Zăvo de “Gândăcel”

Oana Zăvoranu şi-a scos la vânzare maşina Porsche Cayenne

 masina-zavo.jpg Oana Zavoranu

Oana Zăvoranu (40 de ani) şi-a scos la vânzare autoturismul negru marca Porsche Cayenne, la un superpreţ: 13.450 de euro, negociabil chiar, în vreme ce maşina pe care vrea să şi-o achiziţioneze costă de trei ori mai mult: 40.000 de euro. Însă iubitul ei, Răzvan, îi avertizează pe cei interesaţi de ofertă că la vizionări nu va veni Oana, ci doar el, căci are procură să se ocupe de toate demersurile.

Răzvan le închide gura celor care s-au grăbit să susţină că Oana ar vrea să scape de această bijuterie pe patru roţi pentru că ar sta prost cu finanţele: “Nu o vindem din cauză că am avea nevoie de bani, din moment ce luăm alta mult mai scumpă, ci pur şi simplu nu vrem să ne facem parc auto la noi acasă, dat fiind că avem deja patru maşini”, a declarat Răzvan Dumitrescu (27 de ani), iubitul Oanei.

Ea nu deţine doar autoturismele Porsche Cayenne şi Porsche Cayman, pe care le ştie toată lumea, ci şi un Audi, şi un Volkswagen, despre existenţa cărora nu se ştia.

Pe acestea din urmă, vedeta şi iubitul ei, Răzvan, le folosesc atunci când merg la cumpărături sau când au de rezolvat diverse treburi prin oraş şi vor să-şi piardă urma.

masina-zavo.jpg

Autoturismul scos de Oana la vânzare, de 258 CP, este întreţinut şi bine dichisit, dar şi modificat după stilul ei. Frumoasa vedetă s-ar bucura ca maşina ei, pe care a alintat- o “Gândăcelul”, să ajungă pe mâini bune. Mai mult, cine se hotărăşte să scoată din buzunar suma de 13.450 de euro va primi şi cheile personalizate ale maşinii, accesorizate cu cristale Swarovski.

Oana Zăvoranu şi-a scos la vânzare maşina Porsche Cayenne, pe care o va da cu tot cu cheile accesorizate cu pietre Swarovski

“Cheile au costat 600 de euro, dar noi i le oferim gratis cumpărătorului. Cine doreşte să cumpere maşina va primi toate detaliile necesare despre autoturism. La întâlnirile cu clienţii voi merge doar eu, aşa că nu vă aşteptaţi s-o vedeţi pe Oana. Am procură de la notar. Eu am procură şi la poştă, peste tot, eu fac toate plăţile, în numele ei”, ne-a mai spus Răzvan.

Autoturismul pe care vedeta de televiziune doreşte să-l cumpere la preţul de 40.000 de euro este penultimul model marca Porsche.