IT&C, Stiri

De ce să NU instalaţi noul sistem de operare pentru iPhone

Apple continuă să-şi dea cu stângul în dreptul odată cu lansarea iPhone 6. După scandalul privind calitatea discutabilă a carcasei modelului 6 Plus, şi lansarea noului sistem de operare iOS 8 a stârnit controverse. Utilizatorii au fost sfătuiţi oficial să nu instaleze update-ul pînă ce nu vor fi rezolvate problemele apărute, relatează GadgetReport.ro

ios_8_0_1_45203700

Update-ul la iOS 8 cu numele de 8.0.1 are mari probleme. Poate cea mai gravă este că telefonul îşi pierde semnalul. Până şi funcţionarea senzorului de amprentă Touch ID a fost afectată negativ de noul update la iOS 8.0.1.

Apple şi-a turnat cenuşă în cap pentru această situaţie şi a cerut oficial utilizatorilor, printr-un comunicat de presă, să nu instaleze update-ul până ce nu va rezolva problemele de sistem.

 Din păcate sunt sute de mii de utilizatori care au descărcat soft-ul şi astfel nu îşi mai pot folosi telefoanele. Apple a anunţat că va lansa în câteva zile un update, iOS 8.0.2.

 Dacă aţi făcut greşeala să vă instalaţi iOS 8.0.1, recomandabil ar fi să vă conectaţi smartphone-ului la iTunes și să reveniți la vechea versiune.

 Detalii despre problemele iOS 8.0.1 aflaţi în rubrica Gadget Show, realizată de GadgetReport.ro şi difuzată astăzi la Realitatea TV.

 Tot din emisiune aflaţi ce decizie a luat Microsoft în privinţa Windows 7 şi vedeţi cum va arăta noul telefon Google, Nexus 6 sau Nexus X cum mai este cunoscut.