Denisa Nechifor
Showbiz

De ce s-au despărțit Denisa Nechifor și Adrian Cristea, de fapt: „Era greu, se adună picătură cu picătură. El voia…”. S-au separat acum 15 ani

De ce s-au despărțit Denisa Nechifor și Adrian Cristea. Denisa Nechifor și Adrian Cristea sunt părinții unei fiice superbe. Chiar dacă relația celor doi nu a funcționat, se străduiesc să aibă grijă împreună de fiica lor. Recent, Denisa Nechifor a rupt tăcerea în ce privește despărțirea de tatăl fetiței ei, fotbalistul Adrian Cristea, zis și Prințul.

Denisa Nechifor și Adrian Cristea au trăit o frumoasă poveste de dragoste, în urmă cu mai mulți ani, pe vremea când amândoi erau foarte tineri. Fotbalistul Adrian Cristea și Denisa Nechifor (39 de ani) au format un cuplu timp de nouă ani, din relația lor rezultând o fetiță superbă, Rania, în vârstă de 15 ani.

Aceștia au decis să se despartă pe vremea când Denisa era însărcinată cu fetița lor, și au decis, ulterior, să rămână în relații bune. Iată ce dezvăluit Denisa Nechifor despre adevăratul motiv pentru care i-a spus „adio” lui Cristea.

Denisa Nechifor

De ce s-au despărțit Denisa Nechifor și Adrian Cristea

Denisa a făcut noi dezvăluiri despre relația pe care o avut-o în trecut cu Adrian Cristea dar și despre motivele care au dus la despărțirea lor la acea vreme.

„Eram mici, eram foarte mici. El a venit la București, eu nu puteam să vin în Capitală foarte des pentru că făceam facultate. Eu țin foarte tare la educație și la scoli, motiv pentru care le-am și făcut.

El voia tot timpul să fiu cu el aici, nu puteam. Era greu la Dinamo…eu aveam treaba mea. Chestii de viață, nimic foarte grav, care se adună însă, picătură cu picătură. Suntem despărțiți de 15 ani și jumătate, dar nu s-a pus niciodată problema să ne mai împăcăm’, a declarat Denisa Nechifor, în podcastul lui Viorel Grigoroiu.

Cum a început relația dintre Denisa și Adrian Cristea

Denisa Nechifor a mărturisit că s-a îndrăgostit de Adrian Cristea pe vremea când acesta nu cunoscuse încă celebritatea. După ce a devenit un jucător de fotbal popular, Cristea a avut mai multe relații cu vedete, cea mai prolifică fiind chiar Bianca Drăgușanu.

„Când l-am cunoscut pe Adi, eram cu un băiat care era foarte bine. L-am luat pe Adi care era nimeni, nimic. Eu am fost cu Adi când era la Iași, foarte puțin când a venit la București. Viața mi-a demonstrat că am luat un băiat super simplu, în detrimentul unuia care avea tot ce trebuie, care era bine”, a mai spus Denisa Nechifor, în cadrul podcastului „Tare de tot’.

De ce Nechifor nu i-a cerut pensie alimentară lui Adrian Cristea

Ultima dată, Adrian Cristea (39 de ani) și fosta lui iubită, Nechifor, s-au afișat împreună la ziua fiicei lor, Rania, în septembrie, atunci când aceasta a împlinit 15 ani. A fost dorința expresă a adolescentei de a-l avea pe tatăl ei aproape. Denisa  a dezvăluit că nu i-a cerut niciodată pensie alimentară fotbalistului pentru creșterea fiicei lor.

„Eu, lui Adi, nu i-am cerut pensie alimentară, pentru că aşa am considerat. L-am lăsat să-i dea Raniei cât crede el de cuviinţă. Eu mi-am dorit ca fetița să aibă și mamă, și tată’, a declarat Denisa Nechifor pentru Click!

blank