Showbiz

De ce s-a căsătorit Răzvan Simion cu Daliana Răducan tocmai în Japonia? Ce aveau de ascuns!

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit în secret în Japonia, iar fanii sunt în delir! Prezentatorul de la Neatza și iubita lui s-au bucurat de o vacanță de lux în țara Soarelui Răsare, dar se pare că au făcut și ceva mai mult decât atât.

România nu era destul de bună pentru Răzvan Simion!

Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi este un mesaj postat pe rețelele de socializare de un prieten bun al lui Răzvan Simion, Răzvan Pascu. Acesta le-a urat celor doi „Casă de piatră!”, iar fanii s-au gândit imediat că cei doi au decis să-și oficializeze relația într-un cadru intim și departe de ochii lumii.

„După ce ani la rândul am mers eu la ”birou” la Răzvan, a venit rândul lui să vină la mine la „birou” – prin lumea mare. De data asta cu grupul nostru în Japonia, să ne bucurăm împreună de spectacolul cireșilor înfloriți. Data viitoare unde, tizule?! P.S. Casă de piatră cu minunata Daliana!”, este mesajul postat de Răzvan Pascu pe rețelele de socializare.

Răzvan Simion preferă să țină relația cu Daliana Răducan în discreție, așa că nu este deloc surprinzător că a ales să-și unească destinele în secret. În urmă cu câteva luni, Răzvan Simion a cerut-o pe Daliana Răducan în căsătorie chiar în noaptea de Revelion, iar acum cei doi își oficializează relația prin căsătoria lor secretă din Japonia.

”În 2023 aleg să fiu mai liber ca niciodată și să trăiesc acest sentiment alături de Daliana Răducan, creator de frumos în viața mea. Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea. Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred în perfecțiune. Are, însă, un fundament solid, ca și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele”, este o parte din mesajul transmis de Răzvan Simion.

Citește și  Vedete care au ajuns piele si os din cauza deceptiilor in dragoste.

Fanii sunt încântați de această veste și nu pot să nu remarce fericirea și bucuria de pe fețele celor doi. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar acum au făcut pasul cel mare și și-au unit destinele într-o casă de piatră. Felicitări, Răzvan și Daliana, și toate cele bune pentru noua voastră viață împreună!

blank