Showbiz, Stiri

De ce a refuzat Bianca un job în trustul PRO?

Cu ce sumă a fost ofertată de postul unde lucrează soţul ei!

bianca-dragusanu_88_6c2dc41c92

Cuplul Bianca Drăguşanu – Victor Slav ar face audienţă la orice emisiune. Din acest motiv, televiziunile au început să se bată pe roşcată. Chiar şi trustul unde lucrează soţul ei şi-a dorit-o. Doar că Bianca a spus pas, alegându-l, în schimb, pe cel în care şi-a făcut debutul. Aşa că, în loc să apară într-o telenovelă la Pro, Bianca va prezenta propria emisiune la Antena Star (fosta Antena 2).

victor-slav

După nunta cu Victor Slav (33 de ani), zis şi “băiatul de la Meteo”, Bianca Drăguşanu (31 de ani) a fost intens curtată de trustul unde lucrează soţul ei. Roşcatei i s-a oferit un rolişor într-o telenovelă contra unei sume deloc de neglijat. Conform unor surse din Pro TV, oferta ce ar fi marcat debutul în cariera de actriţă ar fi îmbogăţit-o pe soţia lui Victor cu 10.000 de euro lunar.

Cu toate acestea, vedeta a preferat să semneze un contract cu trustul rival. Astfel, în curând, ea va prezenta propria emisiune la Antena Star, unde, se pare, va avea un salariu mai mare cu aproximativ 5.000 de euro decât cel oferit de PRO.

 

blank