Showbiz, Stiri

De ce a purtat Andreea Marin o rochie de mireasă la Sibiu?

Andreea Marin îi bate apropouri mai tânărului său iubit, Tuncay?!

10-andreea-marin-mma_cd7522b242

În plin scandal cu fostul ei soţ, Ştefan Bănică jr (45 de ani), Andreea Marin (38 de ani) a îmbrăcat din nou rochia albă de mireasă. Nu a fost chiar cea de la nunta sa, dar cei prezenţi nu au putut să nu se întrebe dacă “Zânei” îi arde din nou de măritiş. Sau poate, cine ştie, îi bate apropouri iubiţelului ei, Tuncay Ozturk (27 de ani).

Nu, nu a fugit de la propria nuntă pentru a semna condica de prezenţă la evenimentul de la Sibiu. Şi totuşi, aşa a lăsat impresia Andreea Marin când a păşit pe covorul verde îmbrăcată într-o rochie albă, de mireasă, din dantelă, cu trenă.

În plus, asemenea unei mirese adevărate, Andreea a purtat pe cap o diademă din acelaşi material ca şi rochia, dar accesorizată cu perle şi trandafiri, pe care a asortat-o cu cerceii. Cu o siluetă de invidiat şi cu un zâmbet de adolescentă, Andreea arăta ca o adevărată zână din poveşti.

10-andreea-marin-mmaMARE_e23ad06818

La o aşa apariţie, mulţi s-au aşteptat ca la braţul ei să vină şi tânărul său iubit, doctorul Tuncay Ozturk, în costum de ginerică, fireşte. Însă acest lucru nu s-a întâmplat.

“Zâna” a venit neînsoţită la eveniment, pentru că iubiţelul a plecat acasă, în Turcia. La cât de fermecătoare era în această ţinută, n-ar fi exclus ca turcul să se topească de drag, suficient cât să-şi ia inima în dinţi şi s-o ceară pe divă de nevastă. Cine ştie, poate cât de curând Andreei i se va cânta din nou “Ia-ţi mireasă ziua bună”, deşi ea a spus la Teo Show că aşa ceva nu va mai face niciodată în viaţa ei. Dacă se va recăsători, Andreea nu va purta rochie de mireasă, pe motiv că a îmbrăcat-o doar la prima nuntă şi atât. Cel care a avut-o alături la altar a fost primul ei soţ, Cristian Gheorghiţă, care şi-a unit destinul cu “Zâna” pe când aceasta avea doar 21 de ani. Însă mariajul lor s-a încheiat în 1998”. (I.G.)