Necenzurat

De ce preferă femeile bărbați mai tineri?

De cele mai multe ori, bărbații tineri, chiar dacă nu au o exepriență sexuală foarte bogată, reușesc să compenseze la capitolul imaginație.

De ce preferă femeile bărbați mai tineri?Dacă vrei sex intens, poate și de câteva ori pe zi, un bărbat tânăr este în stare să presteze fără mari probleme ori de câte ori ai chef. Nu același lucru se poate obține de la un individ de 50 de ani, de exemplu.

Apoi, se spune că tinereii sunt mult mai îndrăzneți în abordare și gata oricând să-ți îndeplinească cele mai nebunești fantezii. Cel mai bine însă, este să experimentați împreună și nu să faceți pe profesoara pentru a se simți inhibat că nu beneficiați de aceeași experiență. Masculii tineri au, de asemenea, foarte multă energie, dar și o rezistență mult mai lungă în timpul actului sexual, ceea ce îți asigură o plăcerea mai îndelungată. Să nu uităm de faptul că ei au posibilitatea de a sări peste preludiu și de a fi gata de acțiune într-un timp mult mai scurt decât te-ai fi așteptat. Așadar, știți ce să alegeți dacă nu vreți să vă legați la cap cu vreo relație, sau să dați cuiva socoteală câteva săptămâni mai târziu, atunci când vă sună cu insistență și nu mai puteți să scăpați de el. R.E

blank