Featured, Life

De ce nu se însoară un bărbat cu o femeie care îl divinizează

Un bărbat nu se căsătoreşte cu o femeie care îl aşază pe un piedestal. Se însoară cu o femeie care se consideră egala lui, acea femeie interesantă cu care să poată împărţi toate momentele speciale ale vieţii.

Un bărbat vrea să aibă sentimentul că este eroul tău. Bărbaţii au nevoie de recunoaştere. El vrea să simtă că îl admiri, că ai o părere bună despre el, şi că el este protectorul în relaţia voastră. Însă vrea toate aceste lucruri de la o femeie care se respectă, care are coloană vertebrală, şi care, înainte de orice, se iubeşte pe ea însăşi.

Aşa că începe prin a te privi cu alţi ochi sau schimbă unghiul din care te priveşti. Schimbă-ţi percepţia despre tine, şi fii atentă la cei care încearcă să te convingă că eşti altfel. Dacă te pot convinge că eşti urâtă când tu de fapt eşti frumoasă, că eşti proastă când tu eşti deşteaptă, că eşti incapabilă când tu eşti capabilă, te pot convinge şi că nu ai nicio valoare când tu de fapt ai valoare din plin. Aşa că nu crede nimic din ceea ce îţi spun alţii despre tine. Pentru că atunci când îi crezi, iar părerea lor despre tine este negativă, ajungi să îţi pierzi sentimentele şi opiniile.

“Începe să-ţi fie frică să abordezi o problemă, frică să fii curajoasă, frică să ţinteşti mereu mai sus.. Ajungi să nu prea mai vorbeşti cu nimeni, nici măcar cu tine însăţi. Şi în felul acesta pierzi cea mai mare valoare pe care o aduci într-o căsnicie- pe tine însuţi”, a spus Sherry Argov în cartea sa „De ce bărbaţii se însoară cu scorpii”.