Showbiz, Stiri

De ce nu recunoaşte Andreea Marin că şi-a pus silicoane?

De-a lungul timpului a existat o adevărată controversă în ceea ce priveşte sânii Andreei Marin. Are sau nu silicoane?

Marin 1Un răspuns la această întrebare ne dă chiar contul de Facebook al fostei Zâne a Surprizelor. Andreea Marin a publicat pe pagina personală o serie de fotografii în care apare în diferite ipostaze, de la începurile carierei.

Marin 2Ceea ce frapează, în primul rând, este faptul că Andreea Marin apela la rochii cu tăieturi îndrăzneţe, deşi dotările nu erau aşa de generoase ca cele de acum. Decolteul destul de adânc ce lasă să i se vadă sânii arată mult mai „sărac” în comparaţie cu apariţiile cu care ne-a obişnuit în ultimul timp.

Marin 3Şi totuşi… Mulţi sunt de părere că fosta prezentatoare tv nu şi-a făcut implanturi de silicon, ci pur şi simplu, sânii ei şi-au modificat volumul din cauza sarcinnii şi a fluctuaţiilor de greutate. Diferenţele sunt însă prea mari…

Chiar dacă Andreea Marin nu a recunoscut niciodată că şi-ar fi îmbunătăţit bustul, Marek Vâlcu, cunoscutul medic estetician, a dărâmat acest mit, declarând răspicat în urmă cu câţiva ani că vedeta chiar a apelat la ajutorul unui medic pentru a-şi mări bustul: „Cred că s-au folosit implanturi mici, 220-270, cu o formă anatomică şi care se aşează foarte bine”.

blank