Showbiz

De ce nu i-a cerut Denisa Nechifor pensie alimentară lui Adi Cristea pentru fiica lor: „Îmi plac banii mult, dar…”. Cum se înțeleg cei doi acum

De ce nu i-a cerut Denisa Nechifor pensie alimentară lui Adi Cristea pentru fiica lor. Denisa Nechifor, femeie de afaceri și fosta iubită a fotbalistului Adi Cristea, și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri despre despărțirea dintre ei. Vedeta a spus și motivul pentru care nu i-a cerut pensie alimentară fotbalistului pentru copilul pe care îl au împreună.

Denisa Nechifor este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul de la noi din țară și o prezență discretă. Aceasta trăit o frumoasă poveste de dragoste cu fotbalistul Adi Cristea din care a venit pe lume o fetiță superbă. Vedeta a explicat că a decis să nu ceară în instanță pensie alimentară pentru copilul lor, în ciuda sfaturilor pe care le-a primit de la cei din jurul ei. Iată care a fost motivul!

Denisa Nechifor

De ce nu i-a cerut Denisa Nechifor pensie alimentară lui Adi Cristea pentru fiica lor

Denisa Nechifor, fosta iubită a lui Adi Cristea și femeia care i-a dăruit un copil, a mărturisit că nu a vrut să transforme banii în motiv de război cu tatăl fiicei sale. Vedeta e de părere că un astfel de demers s-ar fi transformat într-un circ mediatic deoarece atât ea, cât și fostul partener sunt persoane publice.

„Nu, nu am făcut asta. E copilul meu şi nu mi-aş dori ca pentru nişte bani să o traumatizez. Mulţi mi-au zis că e dreptul copilului, dar noi fiind persoane publice ar fi fost un circ. Iar eu vreau ca fata mea să crească într-un mediu normal. În viaţă nu este totul despre bani şi spun asta deşi mie îmi plac banii mult, dar am învăţat să îi fac.

Am avut câteva perioade grele cu el din punctul ăsta de vedere, de mai contraziceam şi nu mi-a plăcut. Eu mi-am dorit o viaţă liniştită, să îmi cresc copilul şi să am ce îmi place, ce vreau. Este o satisfacţie incredibilă că am reuşit să fac asta’. a mărturisit Denisa Nechifor pentru Playtech.

Denisa Nechifor, despre Adi Cristea: „Nu sunt genul de femeie care să ţină un bărbat lângă ea pentru copil”
Denisa Nechifor a vorbit sincer și deschis despre despărțirea de Adi Cristea. Vedeta mărurisește că a încercat să își salveze relația, însă și-au dat seama că nu sunt compatibili. Denisa Nechifor a subliniat că nu este genul de femeie care să rămână într-o relație toxică, de dragul copilului.


„Sunt super empatică dacă îmi place de om, dar altfel sunt foarte rece şi dură. Nimic nu mă mişca. Cred că dacă o relaţie s-a încheiat aşa trebuie să rămână. Nu sunt de acord cu relaţiile de prietenie după, cine reuşeşte să facă asta foarte bine…

Prima despărţire de Adi a venit din cauza faptului că eu eram la Iaşi şi nu voiam să vin în Bucureşti. Am venit până la urmă, eu am rămas însărcinată. Dar nu a mers. Am încercat, dar nu a fost să fie şi ne-am zis „La revedere!’. Amândoi am luat decizia, nu doar eu. Nu sunt genul de femeie care să ţină un bărbat lângă ea pentru copil . Când devii mamă, şi eu eram destul de tânără, acela este momentul în care te gândeşti la viitor şi îţi dai seama că ai în mâinile tale o viaţă pe care trebuie să o construieşti. Atunci când vezi că nu poţi face asta alături de omul de lângă tine nu are rost… Nu am regrete legate de asta.’, a mai adăugat vedeta, potrivit sursei citate.

Cum se înțeleg Denisa Nechifor și Adi Cristea, în prezent

Denisa Nechifor are, în prezent, o relație bună cu Adi Cristea și amândoi se străduiesc să fie buni părinți pentru fetița lor.

„Asta trebuie să îl întrebaţi pe el. Adi este tatăl fetei mele, avem o relaţie foarte bună, chiar mai devreme mi-a scris că îşi doreşte ceva de ziua lui care va fi în curând. Ne creştem copilul împreună, este de acord cu metodele mele de a-l educa şi asta îmi dă încredere că fac ce trebuie. Îi doresc numai bine’, a mai precizat vedeta pentru aceeași sursă.

blank