Showbiz, Stiri

De ce nu divorţează Antonia de Vicenzo?

Sunt despărţiţi de un an, dar actele încă nu au fost finalizate

antonia-vincenzo-divort

In ciuda faptului ca s-au despartit de aproape un an, Antonia nu se grabeste sa divorteze legal de Vincenzo Castellano. Artista prefera, se pare, sa traiasca in aceste conditii incerte intrucat ii este teama sa nu-si piarda fetita in urma procesului de custodie.

Relatia dintre Antonia si Vincenzo Castellano este incerta. Desi sunt separati de aproape un an de zile, cei doi inca nu au divortat legal. Si par sa nu aiba de gand sa o faca prea curand.

Solista nu se grabeste sa ceara acest lucru, desi relatia ei cu Alex Velea a devenit deja subiect national, iar motivul ar tine de faptul ca ar avea toate sansele sa piarda custodia fetitei sale.

antonia-Vincenzo_Castellano11

Micuta Maya, in varsta de trei ani, locuieste in cea mai mare parte a timpului in Italia, la bunicii ei din partea tatalui, iar aceasta situatie pare cel mai bun compromis in prezent.

Antonia isi vede fetita destul de rar, chiar si o data la trei luni. Cu toate acestea, cantareata va fi nevoita sa se revada cu toti membrii familiei, in Italia, de Craciun, asa cum procedeaza de ani buni. Va fi cina traditionala la care va trebui sa se comporte ca si cum ar fi o familie unita, de dragul micutei Maya, sarind peste faptul ca de un an de zile au pornit pe cai separate in viata.

blank