Showbiz

De ce Marius nu a mai vrut să stea în live? Cine a câștigat task-ul cu tematică sportivă!

În casa Mireasa a avut un loc un task cu întrebări din fotbal, iar imaginile de la joc au fost difuzate în emisia live de Mireasa de pe 12 octombrie 2023, fără ca Marius să fie prezent în living. Tânărul a lipist o bucată de emisiune.

Marius nu mai intrat în live, el alegând să petreacă niște timp afară, după ce i-a fost atrasă atenția că dă semnale greșite când se apropie de fetele din competiție, iar apoi spune că nu se simte atras cu adevărat de nimeni, de fapt.

„Suntem aproape cu toții în living. Ce s-a întâmplat cu Marius? Știi cum e cu capriciile astea? Nu e înregulă. Că nu e niciunul dintre voi copil de grădiniță, se se supere să-și ia jucăriile și să plece. Știți foarte bine că e o chestiune de respect. Măcar față de telespectatorii care se uită. Înțeleg că are și admiratoare care sunt drăguțe cu el. Măcar din respect pentru telespectatori nu te superi așa că te ceartă cineva. Poate o să-i transmiteți toate lucrurile astea”, a spus Simona Gherghe.

Cine a câștigat task-ul cu tematică sportivă de la Mireasa
Ulterior, au fost difuzate imagini din timpul task-ului unde fetele au avut ocazia de a câștiga mai mult timp de petrecut alături de persoana dorită, răspunzând la 15 întrebări despre fotbal. Câștigătoarea a fost Bia.

De asemenea, băieții au avut de îndeplinit o provocare: să țină „duble” pe un singur picior. Câștigător a fost Andrei.

Pentru câștigul lor, Bia va vedea meciul alături de Robert, iar Andrei va vedea meciul România-Belarus de pe Antena 1 alături de Ioana.

Bia a avut și un date cu Robert pentru că a câștigat la departajare acest task.

După pauza publicitară Marius s-a întors: „S-a întors și băiatul car emerge pe pietre. O să afli mâine ce sancțiune vei primi!”, i-a spus Simona Gherghe.

blank