Necenzurat

De ce iubesc barbatii sexul oral

De ce iubesc barbatii sexul oral

De ce iubesc barbatii sexul oralDe fapt, chiar daca suna ciudat, barbatii nu iubesc sexul oral… Majoritatea femeilor poate cred ca barbatii iubesc sexul oral, pentru ca nu e nevoie sa faca nimic, doar sa se aseze pe spate si sa astepte ca tu sa faci toata treaba. Totusi daca intrebi un barbat de ce ii place atat de mult sexul oral, probabil ca nu va fi capabil de cele mai multe ori sa articuleze care e motivul. Barbatii nu sunt atata de buni ca si femeile la arta de a-si exprima sentimentele si nevoile. Adevarul este ca barbatiii iubesc sexul oral pentru ca pentru ei semnifica actul final al dragostei feminine. Adica?

Supunerea: Primul motiv este supunerea. Pentru a -i face iubitului tau sex oral, mai intai trebuie sa devi vulnerabila si sa te supui lui. Aceasta este una dintre metodele rapide care ii face pe barbati sa se simta barbati. Ai grija daca cumva in relatia ta tu esti cocosul, el e gaina si te incaptanezi sa-l privezi de aceasta placere a sexului oral, el poate evada in alta parte. Aspectul vizual al supunerii este de asemenea un factor important . De exemplu, daca o femeie ingenuncheaza in fata unui barbat inseamna ca ea devine vulnerabila, i se supune barbatului si ii da voie sa o domine.

Vulnerabilitatea: In al doilea rand, pentru a-i face partenerului sex oral, o femeie trebuie sa fie vulnerabila, sa se abanoneze si sa se deschida catre el in dormitor. Bineinteles sunt o multime de femei care o fac din obligatie ,pentru ca traiesc cu convingerea ca trebuie sa-i faca pe plac iubitului. Asa au invatat din generatie in generatie. Cu alte cuvinte, nu o fac pentru ca vor. Daca o faci pe autopilot, doar din obligatie si nu treci la acest stadiu de vulnerabilitate, barbatul va simti acest lucru( desi de cele mai multe ori nu va dori sa accepte )ca o faci doar din obligatie. Poate te intrebi ce conteaza, daca tot o faci. Iti spun imediat. Conceptul de vulnerabilitate merge mana in mana cu conceptual de incredere. Energia masculina/barbatii au mare nevoie sa simta ca ai incredere in ei. Si bineinteles daca esti de accord sa fi complet vulnerabila in fata lui, asta inseamna ca ai incredere in el.

Dana Craciun

blank