Ioana
Showbiz

De ce Ioana și Ilie Năstase nu sunt parteneri de afaceri: „Niciodată, nici măcar cu soția ta, să nu te asociezi”. Cum gestionează gelozia în relația lor

Ioana și Ilie Năstase s-au căsătorit în anul 2019, însă, de când sunt împreună, cei doi au fost protagoniștii mai multor conflicte. Nu demult, se specula că fostul tenismen și soția lui sunt în pragul divorțului, însă se pare că au decis să mai acorde o șansă poveștii lor de dragoste. Deși sunt parteneteri de viață, Ioana și Ilie Năstase nu sunt și parteneri de afaceri, lucru pe care l-a dezvăluit chiar bruneta. De curând, omul de afaceri i-a propus să treacă o firmă și pe numele ei, însă Ioana Năstase l-a refuzat. Iată motivul!

Ilie și Ioana Năstase formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. De când sunt împreună, cei doi au trecut prin mai multe despărțiri și împăcări, ba chiar s-au aflat în pragul divorțului. În urmă cu ceva timp, bruneta susținea că nu mai locuiește în aceeași casă cu soțul ei și că mariajul lor scârțâie. În cele din urmă, fostul tenismen și soția lui au revenit la sentimente mai bune și au sărbătorit împăcarea printr-o vacanță în Spania.

Ioana

Recent, Ioana Năstase a declarat că ea și soțul ei nu sunt parteneri de afaceri, deși fostul tenismen i-a propus să devină asociată într-una dintre companiile deținute de el. Bruneta l-a refuzat și spune că între ei nu există niciodată discuții referitoare la partea financiară.

De ce Ioana și Ilie Năstase nu sunt parteneri de afaceri

Ilie și Ioana Năstase nu sunt parteneri de afaceri, bruneta motivând că regula după care se ghidează în bussiness este aceea de a nu se asocia cu partenerul de viață. Fostul tenismen și soția lui își țin bunurile separat și nu discută despre acest aspect, evitând astfel situațiile neplăcute sau conflictele.

„De când m-a cunoscut, Ilie nu m-a luat de la colțul străzii. Eu aveam un apartament pe malul lacului, aveam o mașină frumoasă, aveam tot ce-și poate dori o femeie. Am și eu afacerea mea. Dacă el a vrut să-mi ofere ceva, i-a oferit soției lui. Eu între timp, am mai achiziționat ceva. Am unde să stau, slavă Domnului. Am apartamente, am casă la mama. Eu muncesc pentru tot ce am. Nimic nu cade din cer. Întotdeauna bănuții strânși i-am investit în imobiliare, nu i-am cheltuit aiurea.

Eu nu discut cu Ilie despre afacerile lui, despre ceea ce face cu banii, cu casele. Chiar dacă pare cam ciudat. Dar nu sunt genul. Fiecare cu afacerile lui. Chiar recent trebuia să-și deschidă firmă și a zis să o trecem pe numele amândurora. I-am spus că eu fac afaceri de la 21 de ani. Și am învățat un lucru foarte important. Niciodată, nici măcar cu soția ta, să nu te asociezi. Și m-a ascultat și și-a făcut-o singur. Pentru că de aici ies tot felul de certuri, de discuții. Chiar și între soți. Fiecare să plătească pentru greșeala lui. Nici măcar nu ne sfătuim în acest domeniu’, a spus bruneta, potrivit cancan.ro.

Cum gestionează Ioana și Ilie Năstase gelozia în cuplu

Citește și  Andrei Gheorghe revine la radio

Ioana Năstase spune că îi oferă toată libertatea soțului ei, însă nu poate spune același lucru și despre Ilie Năstase. Potrivit acesteia, fostul tenismen vrea să știe cu exactitate unde se află, în momentele când nu o acompaniază.

„Mereu i-am spus-o, din partea mea are toată libertatea, să facă ce vrea. Chiar și în viața de zi cu zi. Dacă el simte să meargă undeva, să meargă. Dar el nu prea mă lasă. Mă sună pe camera video când e plecat. Aici nu prea e corect. Dacă eu te las pe tine și nu te deranjez, te las să fii relaxat, tu de ce o faci. Vrea să vadă unde sunt, dacă sunt în casă sau sunt plecată’, a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook

blank