Actualitate, Stiri

De ce „Formaţia”, fiica lui Bercea, spune că se teme pentru viaţa ei?!

„Mircea Băsescu şi-a făcut-o cu mâna lui, că nu ne-a dat banii înapoi”

 Formatia Bercea (2)

Mircea Băsescu şi-a făcut-o cu mâna lui – susţine fiica lui Bercea Mondial. Izaura Anghelă, cunoscută ca şi „Formaţia”, este convinsă că fratele preşedintelui a ajuns după gratii pentru că nu le-a dat înapoi banii pe care i-a primit de la familia ei.

Acum, însă, fiica lui Bercea Mondial susţine că îi este teamă pentru viaţa ei, pentru că preşedintele României s-ar putea răzbuna pe ea.

Familia lui Bercea Mondial se pregăteşte să facă publice noi înregistrări. Anunţul a fost făcut de avocatul familiei lui Sandu Anghel, Pavel Abraham, vineri, la Antena 3.

Fratele preşedintelui este acuzat că, în perioada 20 februarie 2011 – 22 februarie 2012, ar fi primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, prin intermediul lui Marian Căpăţână, pentru a interveni la judecători să dispună o soluţie favorabilă în dosarul în care Sandu Anghel era judecat pentru tentativă de omor, respectiv că şi-a înjunghiat un nepot.

Anchetatorii susţin că, în schimbul banilor, Mircea Băsescu ar fi promis că va interveni la judecători să dispună fie condamnarea lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, la o pedeapsă mai mică, fie punerea în libertate.

blank