Florin Dumitrescu
Showbiz

De ce Florin Dumitrescu nu vrea să meargă cu soția la America Express: „E un prețios, el nu stă să…”

De ce Florin Dumitrescu nu vrea să meargă cu soția la America Express. Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai îndrăgiți chefi din România, iar relația cu soția sa, Cristina, este urmărită cu multă admirație de fanii vedetei. Deși, mulți și-ar dori să-l vadă pe Florin Dumitrescu alături de soția lui, Cristina, la America Express, bucătarul nici nu vrea să audă de așa ceva. Iată care este motivul!

De ce Florin Dumitrescu nu vrea să meargă cu soția la America Express. Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina, au celebrat pe 7 iunie, nouă ani de când trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Juratul de la Chefi la cuțite a publicat un mesaj emoționant pentru sufletul său pereche, Cristina, prin care și-a exprimat iubirea și recunoștința față de tot ceea ce i-a oferit, de când sunt împreună. Florin Dumitrescu și partenera sa de viață sunt, de asemenea, mândrii părinți a două fiice superbe, iar împreună formează o familie armonioasă, apreciată de toți fanii vedetei. Cu toate acestea, Florin Dumitrescu a mărturisit că nu s-ar încumeta să meargă cu soția sa la un reality show, cum e America Express. Unul dintre motive ar fi problemele de sănătate, care nu-i permit să parcurgă distanțe lungi pe jos. Soția sa l-a dat însă de gol pe juratul de „Chefi la cuțite”.

Florin Dumitrescu

De ce Florin Dumitrescu nu vrea să meargă cu soția la America Express

Chef Florin Dumitrescu formează un cuplu minunat alături de soția sa, ce doi având două fiice împreună, care le bucură viața. Florin Dumitrescu a mărturisit că nu ar vrea să meargă la America Express cu soția lui din cauza dificultății cu care se obține viza de America, dar și a durerilor de spate, ce nu-i permit să parcurgă distanțe lungi. Mai mult, cheful a spus că nu i-ar plăcea să ceară ajutorul localnicilor.

„Mi-e foarte greu să iau viza de America! N-am voie, nu mă lasă durerea de spate, nu mă lasă muncă. Mie nu îmi place să cerșesc. Nu îmi place să mă pun în situația de a nu avea. Îmi place să pot să îmi fac eu cu mâna mea.„, a declarat Florin Dumitrescu pentru Click.ro.

Soția lui chhef Dumitrescu a intervenit imediat și a comentat, în glumă, că partenerul ei este ceva mai…pretențios.

„Hai să vă zic de ce nu merge? E un prețios! Adică el nu stă să doarmă în locuri dubioase, să își cerșească bani pentru mâncare.”, a declarat Cristina pentru aceeași sursă.

Cum l-a surprins soția și fiicele pe Florin, la Chefi la cuțite

Cristina Dumitrescu și fiicele sale, Ava și Mia l-au surprins pe Florin Dumitrescu și au gătit în emisiunea Chefi la cuțite. Juratul emisiunii culinare de la Antena 1 a fost uimit când și-a văzut fiicele în platou. Ava și Mia au fost pentru prima dată în emisiunea Chefi la cuțite și au avut mari emoții când tatăl lor a gustat preparatul lor. Bucătarul chef a crezut că soția sa se află la un eveniment și nu a știut că familia lui se află în platou, gătind pentru el și colegii săi.

„Noi sunt fetele Dumitrescu, Cristina, Mia și Ava. În primul rând, vrem să îi facem o surpriză, pentru că fetele nu au fost niciodată în platou, în această ipostază, iar ele uitându-se la televizor, văzând că au venit foarte mulți copii, și-au dorit să vină și ele. Chiar mi-au spus: „Mami, dar nu e corect. Noi de ce nu mergem să gătim pentru tati?

Rețeta e foarte simplă. Practic, conține iaurt grecesc, avocado, zahăr de cocos și extract de vanilie. Noi avem tot felul de dispute în familie, pentru că Florin spune că sunt anumite feluri de mâncare care nu se pot transforma într-o variantă mai sănătoasă’, a mai spus Cristina Dumitrescu, la Chefi la cuțite.‘, a spus Cristina Dumitrescu.

blank