Showbiz, Stiri

De ce fetele de la Bambi sunt suparate pe Kamara?

Denisa si Raluca Tanase, surorile care formeaza trupa Bambi, il banuiesc pe Kamara ca le-ar fi furat ideea intr-un videoclip

 

 

Kamara 2

Denisa si Raluca Tanase, surorile care formeaza trupa Bambi, il banuiesc pe Kamara ca le-ar fi furat ideea intr-un videoclip. Suparate si ofensate, fetele au iesit in presa cu aceasta acuzatie ca sa fie bine auzite. Ideea “atarna”de o bicicleta care apare si la Bambi, in clipul “Leyla”, si la Kamara, in videoclipul “Ai acel ceva”, realizat in colaborare cu K.I.M & Ralfo. In acest clip sotia lui Kamara se plimba pe bicicleta.

Kamara s-a amuzat, dar ca sa fie clar a preferat sa le transmita fetelor de la Bambi, acum femei in toata firea – una chiar bine maritata – ca ele nu detin monopolul pe bicicleta, pe barca sau alt mijloc de locomotie.

“Fiti sigure de un lucru : “nu ati lansat nicio moda, ea era aici de ceva vreme…”, scrie cantaretul pe o retea de socializare. El recunoaste ca videoclipul fetelor a aparut in 2 iunie, mai repede decat al lui, care a fost lansat in 8 iunie, insa filmarile au fost facute la inceputul lunii mai.
“Totusi, v-as ruga sa va uitati la videoclipul piesei noastre “Noi doi”, piesa lansata in anul 2004, pe vremea cand nu aveati drept de vot. Si in acel videoclip, se plimba o fata pe bicicleta. Fraier am fost ca nu am inregistrat ideea pe atunci la OSIM ( glumeam la faza cu OSIM-ul). Va apreciez calitatile vocale si va doresc multa bafta.”, a mai scris Kamara. Irina Stefanescu