International, Stiri

De ce fac bărbaţii tineri coadă la uşa văduvei lui Kurt Cobain

Courtney Love, vaduva solistului trupei Nirvana, hărţuită de cei care se cred Kurt Cobain

courtney_love_14439100

Courtney Love, vaduva solistului trupei Nirvana, Kurt Cobain, este deja deranjata de avansurile actorilor debutanti, care se inghesuie sa ii faca propuneri indecente dupa ce au auzit ca aceasta deja a pus lucrurile in miscare in vederea lansarii unui film despre viata rockerului decedat in anii ’90.

Potrivit acesteia, a devenit deja o tinta pentru tinerii dornici sa se afirme, care nu s-ar da in laturi de la nimic pentru a cunoaste succesul. Desi vorbeste despre acest film de mai multi ani, Courtney Love, cantareata, a facut un pas concret in demararea acestuia, ea angajandu-l pe Brett Morgan, regizorul documentarului Crossfire Hurricane, despre Rolling Stones, sa se ocupe de proiect, relateaza ContactMusic.

kurtCobain_2225160-659x441

Cum insa actorul care sa-l interpreteze pe controversatul solist al trupei Nirvana nu a fost inca ales, Courtney, in varsta de 49 de ani, e asaltata de propuneri indecente. „As putea sa va dau cateva nume care sa va lase masca, dar nu o voi face si nu voi face sex cu nimeni sub 38 de ani”, a declarat Courtney pentru revista Fashion.

Kurt Cobain s-a sinucis in 1994, cand avea doar 27 de ani, lasand in urma o sotie si un copil, pe Frances Bean Cobain.

 

 

blank