Showbiz, Stiri

De ce este în stare Nicoleta Luciu pentru soţul ei?!

Vedeta i-a pregătit o petrecere-surpriză lui Zsolt, de ziua lui

SONY DSC

Artista este o soţie model aşa că a planificat în cel mai mic detaliu o petrecere fastuoasă pentru soţul său, Zsolt Csergo. Aceasta a trimis invitatii catre prietenii apropiati ai familiei si s-a implicat activ in organizarea evenimentului ce a numarat 30 de persoane.

SONY DSC

Nicoleta a ales o locatie exclusivista din Piata Universitatii, singura din Bucuresti unde panorama este de 360 grade.

SONY DSC

„Am vrut foarte mult ca anul acesta sa ii organizez o petrecere lui Zsolt, mai ales ca a implinit 18 ani. Am chemat multi dintre prietenii nostri, iar Zsolt nu se astepta sa fie in oras, asa ca surpriza a fost cu atat mai mare. Am vrut sa imbin sofisticatul cu o priveliste de neuitat, asa ca am facut petrecerea la Silk Panoramic Restaurant & Bar, o locatie speciala unde se organizeaza frecvent petreceri private si de companie. Acesta este singurul restaurant unde am mancat cele mai bune branzeturi italienesti din viata ma si cea mai cea mai buna vita argentiniana, pe care le-au servit si invitatii mei. Intr-un final, a venit si tortul delicios, un tiramisu de portocale, specialitatea casei, caruia i-am adaugat cifra 18, spre amuzamentul si surprinderea celor din jur. Mi s-a parut normal ca la majoratul sotului meu sa avem aproape toti prietenii de suflet si nu pot sa spun decat ca ne-am distrat pe cinste”, a marturisit Nicoleta.

SONY DSC

Zsolt s-a aratat incantat de surpriza facuta de sotia sa, si a petrecut pana in zori alaturi de cei dragi. Dintre cadourile primite, preferatul sau a fost un tablou din sticla cu fotografia familiei, care a starnit admiratia invitatilor. 

blank