Showbiz, Stiri

De ce e în stare să facă Iulia Albu de dragul… perfecţiunii!

Şoc! A ieşit din casă fără chiloţi, o spune chiar ea

media_138219681478218000

Temută în rândul vedetelor pentru stilul acid în care le critică ţinutele, nemiloasă până şi cu divele, Iulia Albu încearcă să fie – deşi mai greu de crezut, dar şi mai greu de urmat – un exemplu!

De aceea, de fiecare dată când merge la un eveniment monden, are mare grijă cum şi ce îmbracă, astfel că, până acum, nimeni nu a reuşit să îi dea în vileag vreo eroare vestimentară, chiar dacă, adeseori, apariţiile ei au fost considerate scandaloase. Dar corecte.

Aşa s-a întâmplat şi cu ocazia celei mai recente petreceri mondene la care fashion editorul a luat parte. Iulia a purtat o ţinută all black – probabil dress code-ul evenimentului – şi, deşi poate mulţi ar fi crezut că decolteul adânc al rochiei este subiect de discuţie, s-au înşelat.

iulia_albu_08_142a3b9d8f_d53406b7bd

Toată lumea a vrut să ştie dacă, pe sub rochia de mătase, Iulia poartă ciorapi cu bandă adezivă. Lămuririle vin chiar de la ea:

„La întrebarea dacă am purtat sau nu ciorapi cu bandă adezivă răspunsul este… NU! :)) Și asta pentru că… Vedeți voi, dragii mei, rochiile din mătase NU PERMIT purtarea lenjeriei intime… Linia oricărui chilot cât de „invizibil” se citește iremediabil pe un material atât de fin cum este mătasea. Iată de ce este preferabil să alegeți varianta unor stockings fine, satinate NU lucioase, cu un centru grafic de interes. Ținuta aceasta este un bun exemplu și despre cum se pot purta PANTOFI și nu sandale la rochia de seară. Observați lungimea mânecii, bogăția materialului și focusul pe decolteu. Rochia, inspirată din costumele toreadorilor ar fi fost de neconceput în alt context”, a explicat Iulia Albu.

 

 

blank