Necenzurat, Stiri

De ce e bine sa faci sex frecvent

De ce e bine sa faci sex frecvent

De ce e bine sa faci sex frecventCand te gandesti la sex, astfel de intrebari probabil ca nu iti umplu capul. Iti place sa faci sex si nu ai nevoie cu adevarat sa cauti motive pentru el. Cu toate acestea, un plus sau doua nu pot face rau. Este dovedit stiintific ca o viata sexuala activa are un efect benefic atat asupra sufletului, cat si sanatatii trupului. Motivele:

 

Sexul frecvent echivaleaza cu exercitile fizice: Toata lumea este, probabil, familiara cu oboseala placuta de dupa activitatea sexuala, dupa care poti dormi ca un bebelus. Sp[ecialistii spun ca a face dragoste de trei ori pe saptamana inseamna sa arzi aproximativ 7500 de calorii intr-un an, echivalentul a 75 de mile de jogging.

 

Respiratia profunda ajuta organismul: O crestere a cantitatii de oxigen in celule, cauzata de respiratia grea in timpul activitatii sexuale, te ajuta sa iti pastrezi in stare perfecta de functionare organele vitale si tesuturile din organism.

 

Sexul frecvent pastreaza oasele si muschii puternici: ultimele studii din domeniu arata ca o crestere a nivelului de testosteron este unul din rezultatele activitatii fizice in timpul actului sexual. O crestere a cantitatii de hormoni sexuali masculini te ajuta sa iti pastrezi oasele si muschii mai puternici.

 

Sexul frecvent scade colesterolul: Scaderea nivelului de colesterol este unul dintre efectele vietii sexuale active, de asemenea.

 

Durerea poate fi usurata prin sex frecvent: Actul sexual ajuta la calmarea durerilor, precum si atenuarea durerilor de cap si a celor cauzate de artrita. Acest lucru are loc prin eliberarea hormonilor in timpul actului sexual si orgasmului.

Dana Craciun

blank