Showbiz, Stiri

De ce e Anca Pandrea supărată foc?!

 Nu poate face colivă pentru parastasul lui Iura

11-vdt-pandrea_6b4d7371ec

 Zilele trecute, Anca Pandrea (67 de ani) şi-a scos mâna din ghips. După aproape două luni de chin, actriţa a sperat că, odată cu renunţarea la ghips, va putea să facă toate cele necesare pentru parastasul de un an al iubitului ei, Iurie Darie. Însă medicii i-au interzis să-şi folosească mâna încă o lună de-acum încolo.

Pe 9 noiembrie se face un an de când îndrăgitul actor Iurie Darie s-a stins din viaţă. Anca Pandrea, cea care a rămas să-i plângă lipsa acestuia, este tare mâhnită că, în această perioadă, nu se poate ocupa de pomana celui pe care îl iubeşte de mai bine de 27 de ani încoace.

Motivul: încă mai are de tras de pe urma unui banal accident suferit în urmă cu aproape două luni. “Mi-am scos ghipsul, dar doctorul mi-a spus că braţul nu e complet vindecat. Mi s-a interzis să mă proptesc în mână sau să o folosesc încă o lună de aici încolo. Pentru parastasul lui Iura voi face ce voi putea folosind doar cealaltă mână. Vor veni trei prietene la mine să mă ajute cu pregătirile”, a declarat Anca Pandrea.

 

 

 

blank