Showbiz, Stiri

De ce DJ Wandfa este supranumită fata cu “fundul de aur”?!

Vedeta dezvăluie cum reuşeşte, la 38 de ani, să-şi menţină fundul tare

fund 2

La aproape 38 de ani, Dj Wanda se lauda cu un trup perfect si un posterior care ar face invidioase pana si pe tinerele de 18 ani.

De departe artista cu cea mai buna conditie fizica din Romania este Dj Wanda. Bruneta este de apreciat in primul rand deoarece face eforturi mari pentru a aratat impecabil. De curand, a descoperit si un aparat care face cu adevarat minuni.

 

Se stie ca bruneta este una dintre vedetele care combina armonios sportul cu mancarea sanatoasa si ca este de parere ca o zi fara miscare este o zi “moarta”.

Cu toate acestea, constienta ca nu mai are organismul de la 20 de ani, Wanda a gasit cum sa completeze orele de sport si dieta pentru a arata perfect. De curand, a descoperit si un aparat minune, care face furori si printre vedetele de prim rang precum Victoria Beckam, Naomi Campbell, Eva Lomgoria sau Justin Timberlake.

 

“Daca putem sa imbunatatim de ce nu? Sunt adepta miscarii, insa acest aparat chiar ajuta ca musculatura sa-si mentina fermitatea. Fundul meu este mai bombat si mai ferm ca oricand. Prietenii imi spun Wanda, fata cu fundul de aur”, declara Dj-ita.

 

Cu toate ca are o cariera pe val, arata impecabil chiar daca se apropie cu pasi repezi catre pragul de 40 de ani, artista nu are noroc in dragoste. Wanda nu duce lipsa de pretendenti insa nu a reusit pana acum sa isi intemeieze o familie. Singurii “copii” ai sai sunt cei doi catei dupa care Dj-ita “se topeste”.