Life, Stiri

De ce dispare pasiune în cuplu?!

Pot fi readuse emoţiile de la început în cuplul vostru?

sex_bolnav_71011100

 Dupa atatia ani de casatorie, va priviti cu drag, dar fara sa va mai tresalte inima. V-ati intrebat  unde s-a dus pasiunea fierbinte de la inceputul relatiei?

Iti amintesti de primele escapade romantice, de fluturasii pe care-i aveai in stomac la intalniri si de farmecul fiecarui sarut. Sunt niste amintiri care te emotioneaza, dar raman doar la stadiul de amintiri.

Relatia voastra s-a transformat de-a lungul tipului dintr-o dragoste pasionala intr-o frumoasa prietenie. Ce s-a intamplat cu pasiunea? De ce a disparut?

Pentru ca:

Nu mai exista mister.Dorinta de a-l descoperi pe celalalt, misterul celui pe care abia l-ai cunoscut, secretul zambetului lui iti dau acei fluturasi in stomac de la inceputul unei relatii de iubire.

Pe masura ce-l cunosti, dispare misterul si apar sentimentele de siguranta si de confort. Ele sunt date de iubirea sigura pe care stii ca ti-o poarta sotul.

Au aparut copiii. Cand vin pe lume copiii, apar indiscutabil si grijile, noptile nedormite, biberoanele, scutecele si discutiile. Umbli cu aceleasi pijamale sleampete, ai niste cearcane mari si parul ti-l prinzi repede cu ce se nimereste.

Aceasta situatie stinge fiorul pasional de dinainte de aparitia copiilor. Si dupa ce se vor face mari, te vei intreba cu nostalgie de ce sotul tau nu mai este la fel de tandru ca altadata?

Aveti probleme cu banii. Oricat ati trage de salarii nu va ajung niciodata pana la sfarsitul lunii. Asta va face de multe ori sa va certati pentru orice nimic.

Rutina nu este o notiune abstracta, este exact ceea ce traiesti de ani in sir. Un cerc in care tu si sotul tau impartiti responsabilitatile, grijile pentru copii, facturile, ratele, banii. Ai acelasi program in fiecare zi: casa, serviciu, mancare, curatenie, facturi si cam atat. In afara de grijile pentru casa, rate si copii, tu si sotul tau nu prea mai aveti alte preocupari.

Cum aprinzi pasiunea. Primul pas ar fi sa iesi din rutina zilnica si sa-i propui sotului ceva nou: ia-l de la serviciu si, in loc sa mergeti direct acasa, plimbati-va prin parc.

O cina la un restaurant, o excursie sau un sfarsit de saptamana fara copii ar putea sa retrezeasca emotia dintre voi. Incercati amandoi sa fiti mai atenti cum va imbracati. O pijama sexy si o tunsoare noua ar putea sa faca ravagii in sufletul sotului tau. Incercati ceva nou si pasiunea va gasi din nou calea catre inimile voastre.

 

blank