Showbiz, Stiri

De ce Delia a ajuns să facă topless?!

De dragul artei, cântăreaţa se lasă supusă transformărilor

delia-videoclip_76022e2602

 Delia Matache este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de la noi şi fiecare lansare de videoclip reprezintă un eveniment important pentru fanii acesteia.

Cântăreaţa a pregătit în detaliu marea lansare a videoclipului peisei „Doar pentru tine”, care a avut loc luni seară. Ea a anunţat evenimentul pe reţeaua de socializare şi chiar a invitat şi 30 de amici virtuli la un local din Centrul Vechi al Capitalei, acolo unde a avut loc lansarea.

Imaginile din noul clip dezvăluie o Delia Matache cu totul schimbată, desprinsă dintr-o altă epocă, având un stil retro şi o poveste complexă. Totuşi, printre cadrele în care este foarte… îmbrăcată, s-au strecurat şi câteva imagini sexy, în care artista este topless şi îşi acoperă sânii cu mâinile. Delia şi-a schimbat coafura, s-a tatuat pe degete, îşi învie iubitul, castelul în care se filmează este înspăimântător… Ce mai, un videoclip bun de Halloween!

Delia Matache a strâns, din partea prietenilor virtuali, peste 3.000 de Like-uri la clipul postat pe Facebook, dar şi multe mesaje de felicitare pentru această apariţie.

blank