Showbiz

De ce Dana Rogoz a lipsit de la nunta prietenei sale Laura Cosoi?

Frumoasa blonda Laura Cosoi s-a casatorit sambata religios, intr-o catedrala romano catolica, cu omul de afaceri Cosmin Curticapean. Cei doi au avut o nunta de vis la Iasi, iar petrecerea s-a desfasurat intr-un peisaj de basm, in aer liber. 

De la fastuosul eveniment au lipsit insa prietene foarte bune ale actritei, printre care si Dana Rogoz, iar acest lucru a fosrt nu doar remarcat de presa ci si foarte comentat. Luata la intrebari de fanii de pe Facebook despre lipsa de la cel mai important eveniment din viata prietenei sale, Dana Rogoz a explicat care a fost motivul absentei.„Merg saptamana viitoare, la nunta de la Tg Mures (are 2 petreceri de nunta!)”, a dezvaluit Dana Rogoz.Dana-Rogoz-a-lipsit-de-la-nunta-prietenei-sale-Laura-Cosoi--Vezi-motivul-
Pe de alta parte, in timp ce Laura Cosoi se afla in emotiile casatoriei, Dana Rogoz trecea si ea prin alt gen de emotii, prin fericirea de a afla ca in familia ei se va mai naste …..un Rogoz. Printr-un sms, Dana a aflat ca sotia fratelui ei este insarcinata si, fericita la aflarea vestii, actrita a calculat deja ca micutul se va naste in zodia Varsatorului, un semn zodiacal in care mai sunt nascuti multi alti membrii ai familiei Rogoz. 
blank