Necenzurat, Stiri

De ce barbatii au penisul mic? Femeile sunt de vina

De ce barbatii au penisul mic? Femeile sunt de vina

blank

Intr-un ultim studiu al specialistilor americani, in frunte cu celebrul Rush Limbaugh, s-a stabilit ca penisul barbatilor din zilele noastre este mai mic decat in vremea anilor 1950. Explicatia? Femeile sunt de vina si odata cu scaderea patriarhatului in lume a scazut si procentajul barbatilor cu penisul mare.

 

Cercetatorii italieni sunt de parere ca lungimea penisului eate afectata de poluatia atmosferica si in mare parte si de stres. Americani infirma studiul lor si aduce in prim-plan o ipoteza care face femeile vinovate de penisul mic. S-a stabilit ca in anii ‘50 barbatii o aveau “mai mare” datorita faptului ca se simteau mai puternici, femeile erau supuse, iar “barbatia” lor era prin nori. De atunci insa, lucrurile s-au mai schimbat. A nascut conceptul de “feminitate si feminism’, iar doamnele din intreaga lume au luat atitudine si nu se mai lasa conduse de impunatorii barbati. Din punct de vedere psihologic, acest lucru afecteaza creierul barbatilor, ii face sa nu se mai simta atat de increzatori, ceea ce duce la scaderea barbatiei.

 

Cei mai dotati barbati traiesc in Congo

 

Potrivit unor studii a centrimetrilor in plus sau minus, sexologii au stabilit ca marimea ideala a penisului este intre14 si 15 centrimetri. Cu toate acestea cei mai dotati barbati traiesc in Congo si inregistreaza o medie de 17,93 centrimetri. Acestia sunt urmati de catre ecuadorieni cu 17,77 si barbatii din Ghana cu 17,31 centrimetri, marime de penis in stare de erectie. Romania se afla la polul opus, adica in randul barbatilor stresati si afectati de femei, inregistrand o medie de 12,73 de centrimetri. Pe langa romani se claseaza si ungurii cu 16,51, italienii cu 15,74 sau danezii cu 15,48 centrimetri.

 

blank