Showbiz, Stiri

Cine e masculul de care ascultă cu sfinţenie Corina Dănilă

Fosta vedetă face tot ce îi cere şi nu iese din cuvântul şefului său, Titi Dincă

-corina-danila-

 Corina Danila este consiliera lui Titi Dinca, directorul Directiei Artistice si Productie din TVR. Seful Corinei Danila are, conform declaratiei de avere, patru case, trei terenuri si un salariu de 12.000 de lei pe luna!

In ianuarie 2011, Corina Danila a fost angajata pe postul de consilier management la Directia Artistica si Productie din TVR, structura condusa de Titi Dinca, fost redactor-sef adjunct al Redactiei Viata Spirituala si cunoscut producator de emisiuni religioase si programe speciale. Pusa pe lista de disponibilizari din TVR, Corina Danila a ramas in functie pentru ca a fost pusa pe o lista de 55 de cazuri sociale grave din TVR, pentru ca este mama singura si nu are alta sursa de venit.

Titi Dinca

Corina este in  continuare consiliera lui Titi Dinca, sef din TVR care, conform declaratiei de avere, a avut un venit anual, in 2012, de 143.319 lei, adica aproape 12.000 de lei (2700 de euro) pe luna! Conform aceleiasi declaratii de avere, seful Corinei Danila detine doua apartamente in Bucuresti, cate o casa de locuit in judetele Constanta si Neamt, doua terenuri in Ilfov si altul in Ialomita.

blank