Showbiz, Stiri

De ce au ajuns săraci cântăreţii care au vândut un milion de albume?!

Iată ce s-a ales de doi soliști români foarte populari: unu-i primar, altu-i muritor de foame

10-vdt-mircea-rusu_e246eacd50
Mircea Rusu e bun prieten cu tanti Ana Palaghie, în vârstă de 100 de ani, care locuiește în comuna Band, pe care solistul o păstorește

Vă mai amintiţi de Mircea Rusu, autorul hitului “Omul bun şi pomul copt”? Dar de Marius Dragomir, cel care a lansat „Party in Transilvania”.

m

Mircea Rusu, autorul megasuccesului “Omul bun şi pomul copt”, care în 1995 i-a adus o vânzare-record de discuri, în jur de un milion de unităţi, îşi trăieşte viaţa liniştit, departe de luminile rampei. S-a retras în comuna maramureşeană Band şi se află la cel de-al treilea mandat de primar, ocupându-se de bunăstarea a peste 7.000 de suflete: “Trăiesc într-un loc cu oameni, nu într-o poieniţă idilică, unde oamenii toţi se iubesc între ei, se pupă când se-ntâlnesc şi plesnesc de-atâta mulţumire ce le dă primaru’. Acum, asemenea vânzare de discuri e imposibilă. Rămân pentru totdeauna ataşat de românii care-au făcut posibil un asemenea record. În general, e foarte greu să repeţi o asemenea ispravă”, ne-a spus el.

Marius-Dragomir
Marius Dragomir, pe vreme cand dadea petreceri in Transilvania

Cât îl priveşte pe Marius Dragomir, stabilit în Braşov, acesta tânjeşte după succesul de altădată, însă orice efort a fost în zadar, el fiind ferm convins că cineva îi bagă beţe-n roate. Marius s-a confruntat, în urmă cu un an, şi cu grave probleme de sănătate: “Am stat 20 de secunde în moarte clinică, în urma unui preinfarct. Acum sunt mai bine, dar am nevoie de medicamente. Pentru că din muzică nu mai pot câştiga, mă ajută mama pensionară, dar şi soţia, cu bani de pastile”, ne-a spus acesta. Marius a încercat în vară să reediteze succesul cu piesa “Party in Transilvania”, care în 1997 l-a umplut de bani, însă melodia “Party in Mamaia” a fost difuzată doar de câteva posturi de radio locale.

 

 

 

 

blank