Monica Bârlădeanu
Showbiz

De ce afecțiune a suferit Monica Bârlădeanu în tinerețe: „E foarte greu de recuperat. Pe mine m-a ajutat…”

De ce afecțiune a suferit Monica Bîrlădeanu în tinerețe. Monica Bârlădeanu, 44 de ani, este considerată una dintre cele mai frumoase femeie din România. Vedeta este foarte preocupată de un stil de viață sănătos, din care nu lipsesc rutina de îngrijire a tenului și antrenamentul fizic. Monica Bîrlădeanu a spus, recent, cum reușește să se întrețină, după ce, în tinerețe, a suferit de o afecțiune la nivelul pielii.

De ce afecțiune a suferit Monica Bîrlădeanu în tinerețe. Monica Bârlădeanu este o actriță de succes și una dintre cele mai atrăgătoare femei din showbiz. Vedeta arată impecabil, la 44 de ani, iar acest fapt se datorează unei rutine zilnice de îngrijire a tenului, dar și a unui program de exerciții fizice. Monica Bîrlădeanu acordă o atenție specială îngrijirii tenului, deoarece, în tinerețe, a suferit de acnee. Iată cum reușește actrița să-și mențină o piele sănătoasă și plină de vitalitate.

Monica Bârlădeanu

De ce afecțiune a suferit Monica Bîrlădeanu în tinerețe

Monica Bîrlădeanu este mereu o prezență spectaculoasă, ce emană rafinament și eleganță, în orice context. Vedeta a recunoscut că, în tinerețe, s-a confruntat cu acneea și a făcut multe tratamente pentru a scăpa de această problemă. Monica Bîrlădeanu, preferă să-și îngrijească constant tenul, decât să fie nevoită să recurgă la operații estetice mai târziu.

„Am avut probleme cu tenul. Am avut acnee, evident! Pe mine, personal, m-a ajutat foarte mult acidul glicolic, exfolia ușor tenul, iar, apoi, acidul salicilic. Sunt foarte pasionată de îngrijirea pielii! Mi se pare esențial! E un lucru care, odată ce se duce la vale, e foarte greu de recuperat colagenul din pielea ta, apoi, ajungi să peticești, să mergi la operații. Cel mai important este să te ții de rutină, iar rutina nu trebuie să fie foarte complicată.

Eu am un ser de față, după demachiere. Serul e foarte important, pentru că are ingredientele active, cele mai puternice. După ser, folosesc cremă de seară și cremă de ochi. Nu săriți peste crema de ochi, peste ser, care este foarte important! Fără protecție solară, nici nu discutăm!„, a declarat Monica Bârlădeanu pentru Impact.

Cum își menține Monica Bârlădeanu silueta

În ceea ce privește silueta, Monica Bârlădeanu a afișat dintotdeauna un corp bine lucrat. Vedeta a menționat că se antrenează de patru ori pe săptămână la sală, împreună cu antrenorul ei. Printre alte activități fizice care-i fac plăcere actriței se numără și pilates

„Am un antrenor care este foarte serios. Nu e cel mai simpatic, nu merg la sală, ca să râd cu el, nu am nici măcar o discuție personală, e foarte serios și riguros și m-a pus pe șină într-un mod foarte bun. Încerc să ajung de 4 ori pe săptămână la sală, iar o dimineața merg la pilates.„, a mai adăugat vedeta pentru aceeași publicație.

FOTO: facebook

blank