Actualitate, Stiri

De ce a sărit Radu Mazăre la gâtul Mihaelei Rădulescu

Radu Mazăre a atacat-o dur pe diva de la Monaco, iar Mihaelea Rădulescu i-a răspuns, transmiţându-i că e un bărbat fără caracter.

Radu MazăreRadu Mazăre a sărit la beregata Răduleascăi, acuzând-o de infidelitate: «Mihaela e o haimana! Ce-a căutat ea după măciuci?». Declaraţia a făcut-o în timpul unei emisiuni în direct şi Mazăre nu a putut fi stăpânit.

Dar de ce s-a înfierbântat atât de tare playboyul de la Constanţa? De ce i-a sărit ţandăra tocmai pe Mihaela, cu care în urmă cu cinci ani se vizita şi se distra?

Gurile rele spun că, de fapt, la mijlocul acestor răbufniri sunt nişte afaceri cu terenuri pentru care primarul este încă judecat la Curtea de Apel Bucureşti.

În 2008, Mihaela şi soţul ei de atunci, Elan Schwartzenberg, au cumpărat de la două firme ce primiseră loturile de la primăria păstorită de Mazăre mai multe terenuri de la malul mării, în valoare de sute de mii de euro.

Cei doi soţi sperau să facă o superafacere, prin revânzarea lor sau prin construirea unor imobile. Lucrurile s-au complicat când pe fir au intrat procurorii DNA, terenurile fiind puse sub sechestru, pentru că edilul le-ar fi retrocedat ilegal. Mihaela a încercat să-şi recupereze investiţia inclusiv prin procese civile, fapt care l-ar fi enervat pe Mazăre, care a ţinut în el ranchiuna până zilele trecute, când a explodat.

 

blank