Featured, Showbiz

De ce a fost Iulia Albu marea absentă de la petrecerea Kanal D

Nonconformista vedetă, care nu trece neobservată la nicio petrecere datorită ținutelor ei, nu a ajuns joi seara la evenimentul organizat de Kanal D cu ocazia lansării grilei de toamnă. Din păcate, Iulia Albu nu a venit la eveniment şi nu era nici pe posterul de promovare, printre vedetele postului turcesc, scrie Click!.

Joi seara, postul turcesc Kanal D a dat marea petrecere anuală într-un club din capitală, cu ocazia lansării noii grile de programe. Aceasta s-a numit „Partytlon” şi a avut tematică „Exatlon”-ul , reality-showul de succes. Toate vedetele postului, foşti concurenţi „Exatlon” şi oameni de presă au venit la evenimentul anual, unde s-au distrat de minune.

Ecrane imense unde se putea vedea Exatlon-ul în direct tronau la intrarea în club şi tot acolo era un mare poster cu vedetele Kanal D surprinse de fotograf în fugă, unde toată lumea făcea poze. Marea surpriză a fost că Iulia Albu nu se afla pe poster şi atunci când am întrebat surse din interiorul postului ni s-a spus că nu a ajuns la şedinţa foto. Nici măcar la petrecere nu a venit, fiind una dintre apariţiile care de fiecare dată era de neratat datorită ţinutelor şi accesoriilor purtate.

petrecere kanal d

 
 

Absența vedetei ne-a dus cu gândul la zvonurile apărute în ultima vreme legate de faptul că nu mai e vedeta postului şi nu s-ar mai face „Bravo, ai stil”. Însă, ceilalţi juraţi, printre care Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu a fost prezenţi la eveniment, şi chiar se aflau pe afişul cu pricina. Iar Ilinca Vandici, care era prezentatoarea showului, acum e implicată într-un alt proiect „FanArena” legat de Exatlon, show prezentat împreună cu Vladimir Drăghia.