Sport, Stiri

De ce a eşuat transferul lui Chiricheş. Fundaşul Stelei e în depresie

Steaua voia toţi banii o dată, dar Tottenham doarea plata în rate, până în 2015.

clanul becaliGruparea engleză Tottenham Hotspur dorea să plătească eşalonat suma de transfer pentru Vlad Chiricheş până în 2015, în timp ce Steaua Bucureşti dorea toţi banii într-o singură tranşă, a spus impresarul Victor Becali

„Suma de transfer urma să fie plătită până în 2015. Steaua voia toţi banii o dată, dar nicăieri în lumea asta nu se plăteşte. Del Nido a plătit suma asta pentru că îl cunoştea pe Gigi şi nici nu era o sumă mare. Nu e încheiată tranzacţia, că Steaua poate spune da, dar să vedem dacă Tottenham mai vrea. Cel mai rău picăm noi, că ne ştim cu patronul lor, cu antrenorul lor, dar ne asumăm asta”, a spus Becali.

Vlad Chiricheş este afectat după ratarea transferului la Tottenham şi Victor Becali i-a recomandat fundaşului să se concentreze pe activitatea de la echipa de club.

„Am discutat cu el, este marcat, pentru că e un club important, o ofertă importantă, făcea pasul în fotbalul mare şi implicit e supărat. Nu ai cum să nu fi supărat, dar asta e viaţa. Trebuie să iei partea bună, poate să fie mai bine, dar ce-i în mână nu-i minciună. El trebuie să se liniştească, să se antreneze şi să urmeze programul de la echipă. El este un băiat inteligent, căruia nu îi este uşor să treacă prin astfel de momente, dar prin antrenamente, meciuri, tot ce urmează, cred că are puterea să se concentreze”, a completat Becali.

Managerul Stelei, Mihai Stoica, a declarat, miercuri, într-o emsiune televizată, că fundaşul Vlad Chiricheş nu va pleca la Tottenham, după ce patronul Gigi Becali a fost deranjat de faptul că gruparea engleză se grăbea în efectuarea transferului.

Tottenham a făcut o ofertă de opt milioane de euro pentru transferul fundaşului Vlad Chiricheş, atât cât a cerut Steaua.

blank