Showbiz, Stiri

De ce a ales Iulia Albu o vacanţă discretă, alături de fostul soţ şi de fiica lor?

Iulia Albu şi fostul soţ, Mihai Albu, şi-au petrecut vacanţa împreună, alături de fetiţa lor, Mikaela, în staţiunea Neptun, iar fashionista a vrut discreţie.

Iulia AlbuIulia Albu spune că în vacanţa petrecută în urmă cu o lună la Neptun a vrut linişte.

„Am fost să ne relaxăm, de aceea am ales şi staţiunea Neptun, pentru că nu am avut chef de toată nebunia din celelalte staţiuni. Oricum, aproximativ 8 luni pe ani, viaţa mea este expusă sub lupă, chiar la microscop, în cele mai mici detalii, aşa că prefer să păstrez câteva luni pentru mine şi familia mea”

Iulia Albu neagă că ar fi închiriat un etaj întreg al hotelului, aşa cum s-a scris în presa tabloidă.

Fashionista nu vrea să vorbească nici despre actuala relaţie pe care o are cu fostul său soţ, Mihai Albu, fiind reticientă în privinţa detaliilor ce privesc familia ei.

„Am nişte reţineri în a mă mai expune. Oricum sunt atâţia gata să îşi expună orice moment al vieţii, chiar şi total neremunerat şi fără interes din partea publicului. Nu am de gând să îngroş rândurile. Nici nu mai dau drumu la televizor măcar. M-am săturat. E bine că acum au intrat toate emisiunile de specific în vacanţă, şi nu mă mai stresează nimic”, a mai declarat Iulia Albu.

De câteva săptămâni, Iulia Albu s-a decis să stea deoparte de camerele de filmat şi vrea să-şi menajeze familia.

blank