Actualitate, Stiri

De când s-a dat “dezlegare” la nunţi, se bat recorduri de cununii

De la Sf. Maria, 15 august, tinerii români dau buluc la casele de căsătorii pentru ca să-şi unească vieţile în acest frumos sfârşit de vară

cununie civila oficiata la bisericaÎn acest weekend, la Primăria Sectorului 2 s-au înregistrat cele mai multe cununii civile din Bucureşti. Sâmbăta aceasta 132 de miri au ales să-şi unească destinele, în faţa edilului.

Şi au început dis de dimineaţă, de la ora 8.00, când porţile Primăriei Sectorului 2 s-au deschis larg pentru a-i primi cum se cuvine pe cei 132 de miri însoţiţi de sutele de părinţi, rude, prieteni şi cunoştinţe venite să asiste la ceremonialul oficierii căsătoriilor prin care i-au naştere familii noi.

Timp de aproape 10 ore, până în jurul orei 17.30, ofiţerii de stare civilă de la Primăria Sectorului 2 vor oficia căsătoriile programate în această zi pentru cele 66 de cupluri care au decis să spună tradiţionalul „Da”.

Vă daţi seama câte petreceri vor fi astăzi numai pentru a-i felicita pe proapeţii miri?!

Numărul mare de cupluri care au ales să-şi unească destinele la frumosul sediul al Primăriei Sectorului 2 l-au determinat pe edilul Neculai Onţanu să suplimenteze forţele Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2 care să asigure ordinea şi liniştea publică în zona sediului administrativ al sectorului 2.

Primăria Sectorului 2 este renumită pentru numărul mare de cupluri care aleg să-şi întemeieze o familie la sediul său, din acest motiv fiind menţionată şi în Cartea Recordurilor pentru cele 305 cupluri pe care le-a aniversat în anul 2007, când acestea au împlinit peste 50 de ani de căsătorie.

La acea dată, administraţia publică locală a sectorului 2 a primit pentru atestarea acestui eveniment “Certificatul” Academiei Recordurilor Mondiale pentru “Cea mai mare ceremonie de reînnoire a jurămintelor la Căsătoria de aur”.