Actualitate, Featured

De-a râsu plansului, pe seama lui Florin Cîțu

Avalanșă de ironii la adresa lui Florin Cîțu, după ce a picat site-ul IMM Invest, în vreme ce ministrul Finanțelor a văzut o conspirație a celor care critică Guvernul. În plus, avocatul Gheorghe Piperea dă și niște detalii despre competenții care se află în spatele platformei.

„Daca nu ar fi de spaima spaimelor si de plans, ar fi de ras. De ras in hohote, in reprize autogeneratoare greu de stapanit.
La o juma’ de ora de la lansare, site-ul IMM Invest a picat la pamant, rapus de prostia celor care l-au conceput.
Vine Florin Cîțu la um 0024 (alias televiziunea securista digi 24) si spune ca site-ul a picat pentru ca a fost atacat de hacheri.
Nu ia masuri nimeni, nu se sesizeaza nici diicot, nici dna, semn clar ca hacherii nu sunt pesedisti.
Acum oareșce timp, apare insa stirea ca beleaua este preluata de sts si de sri, in tandem, care vor face treaba buna si de luni va deveni functional site-ul.
Traiasca sts, ca bun mai e la casa omului. De fapt, vivat de doua ori, ca sare in ajutor si sri, precum vedeti. E clar ca trebuia majorat bugetul onorabilelor institutii, la ultima rectificare bugetara (ce, nu stiti ca s-au dat bani in plus securistilor acum 2 zile? vai, dar atat de neinformati sunteti?). Cine nu are securisti, si-i cumpara.

PS Site-ul IMM Invest este un instrument al ajutorului promis de stat poporului imm-ist acasa statator pentru a trece cu bine de pandemie. E gestionat de FNGCIMM, institutie pe jumatate de stat, pe jumatate bamcara, al carui presedinte este un asa-zis profesor de economie la ASE, un anume Cristian Paun, consilier economic liberal, care nu a lucrat niciodata in privat, dar care “stie” cum e treaba cu imm-urile si, mai ales, “stie” cum e treaba cu protectia consumatorilor contra bancilor, prin mana invizibila a pietei. Manjit pana la coate de intelepciunea propagandei bancare acest “profesor” este, dar nu tre’ sa “manancă” si gura lor ceva acesti propagandisti?”, a scris pe Facebook Gheorghe Piperea.

 

blank