Showbiz, Stiri

David Blane isi semneaza condamnarea la moarte!

 David Blane isi semneaza condamnarea la moarte: va sta 72 de ore in mijlocul unui camp electric de 1 milion de volti! 

blankMagicianul care isi poate tine respiratia sub apa timp de 17 minute si care a petrecut 63 de ore intr-un bloc de gheata, isi testeaza puterile printre volti.

David, in varsta de 39 de ani, va sta timp de 3 zile si 3 nopti, fara apa sau mancare, intr-un camp de un milion de volti, iar pentru a evita orice pericol, magicianul va purta in permanenta un costum care sa impiedice curentul electric sa ii treaca prin corp. Bland considera ca acest numar nebunesc va fi cea mai spectaculoasa cascadorie din viata sa.

In legatura cu aceasta indrazneata incercare, magicianul a declarat: “Nu voi putea egala niciodata aceasta scamatorie. Am decis ca cel mai mult pot sta 72 de ore fara a ma ucide. Nu voi fi culcat, voi sta in picioare, fara pic de odihna sau hrana. Daca voi incepe sa halucinez, ceea ce se va intampla, si voi face un mic gest ca scarpinatul fetei, voi fi curentat!”

Spectacolul va avea loc la New York si va incepe de vineri, continuand pe tot parcursul week-end-ului daca nu vor fi incidente. Paramedicii vor fi prezenti pentru a ii acorda primul ajutor.

I.M

blank