International, Stiri

David Beckham iar s-a pozat numai în chiloţi!

Reclamă sexy pentru colecţia de primăvară Bodywear at H&M

david-beckham-hm

Deja se apropie cu pasi repezi momentul in care colectia de lenejerie de corp David Beckham Bodywear for H&M se va lansa oficial, pe data de 2 februarie. Pana atunci, starul a realizat un clip publicitar, sub directa indrumare a regizorului Winding Refn, in care isi etaleaza atat fizicul perfect, cat si abilitatile de mare sportiv.

david-beckham-hm1

David Beckham este personajul principal din noua sa campanie de lansare a colectiei de primavara Bodywear at H&M, regizata de Nicolas Winding Refn, cunoscut pentru faimoasele sale filme, precum Drive sau Only God Forgives.

david-beckham-hm2

Colectia va fi lansata in data de 2 februarie 2014, la nivel global, cu ocazia finalei Super Bowl din SUA.

Filmul de prezentare a noii campanii il prezinta pe David in scene de actiune, cand este blocat pe acoperis in timpul unei sedinte foto, imbracat doar in lenjerie de corp, neavand nicio modalitate de a cobori. Acesta trebuie sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a ajunge jos in siguranta, executandu-si singur toate cascadoriile.

david-beckham-hm3

„A fost extraordinar sa lucrez cu unul dintre regizorii mei preferati, Nicolas Winding Refn, la noua mea campanie pentru H&M. Nicolas mi-a testat limitele pentru a crea un film plin de actiune care prezinta tot ce este mai bun din noua mea colectie de lenjerie de corp pentru H&M ”, declara David Beckham.

„Mi-a facut mare placere sa lucrez cu David pentru noua sa campanie. Se comporta firesc in fata camerei si a fost curajos cand si-a executat cascadoriile. Campania este foarte amuzanta, inteligenta si prezentata spectaculos prin diferitele laturi ale personalitatii lui David”, adauga Nicolas Winding Refn.

david-beckham-hm4

Campania prezinta piesele vestimentare din colectia de primavara David Beckham Bodywear, care aduce o viziune proaspata asupra lenjeriei de corp clasice. Ca noutate in designul colectiei, sunt prezente acum dungile in diverse marimi, iar bluzele cu maneca lunga raglan au pe spate inscriptii in stil varsity. O alta noutate in aceasta colectie o constituie piesele vestimentare David Beckham Bodywear pentru copii. Versiunea colectiei dedicata baietilor cuprinde bluze tip henley, maiouri, boxeri, pantaloni underwear si pantaloni scurti de pijama. Amebele linii vestimentare, atat pentru barbati cat si pentru copii, vor fi disponibile incepand cu data de 30 ianuarie, in magazinele H&M selectionate, precum si in mediul online.

david-beckham-hm5

Noile piese vestimentare vor completa colectia de baza David Beckham Bodywear, care, inca de la lansarea initiala, in februarie 2012, ocupa deja un loc esential in garderobele barbatilor din intreaga lume.