Showbiz, Stiri

Darul pentru mirii Nunţii Anului a fost benevol

Cât a costat nunta Biancăi Drăguşanu?!

1380168_599935980052677_668005369_n

S-a spus că nunta Biancăi Drăguşanu ar ajunge la circa 100.000 de euro, dat fiind preţul meniului. Numai că meniul a fost doar un aspect din costurile nunţii. Adică, pentru restaurant, meniul calculat pentru 280 de persoane se estima la circa 56.000 de euro. Însă n-au venit toţi invitaţii Biancăi şi ai lui Victor, aşa că valoarea meniului a mai scăzut, acolo unde s-a putut.

Dacă preotul nu a vrut bani ci a sugerat doar o donaţie la biserică, nu s-au plătit nici interpreţii, cum a fost Nelu Ploieşteanu care a spus că a cântat gratuit, potrivit unei înţelegeri. Apoi firma de pază a asigurat protecţia evenimentului mizând pe promovarea brandului şi nu pe plăţi, florile, camerele de hotel, aranjamentele, decorurile, chiria restarantului şi multe alte cheltuieli au fost mult diminuate graţie contractelor de publicitate.

Bianca

Probababil că în aceste condiţii nunta a costat mult sub suma estimată, aceea de 100.000 de euro, pe care se presupune că a suportat-o trustul Media Pro.

În plus, nefiind vorba de costuri fabuloase, nici miri nu au mai fost stresaţi de “darul de nuntă”. Adică, acest dar ar fi putut fi în bani, aşa cum se putea la fel de bine să fie în cadouri simple, chiar simbolice. Este posibil ca Bianca şi Victor să nu fi fost nevoiţi să suporte stresul numărării banilor de la finalul petrecerii.

Ioana Golea