Simona Halep – Serena Williams  Darren Cahill a prefațat marea finală de la Wimbledon dintre Simona Halep și Serena Williams. Fostul antrenor al româncei este surprins de jocul extraordinar arătat de veterana din Statele Unite.

„Nu trebuie să te uiți că Serena a pierdut ultimele finale jucate, ci la cum a jucat în semifinală. Barbora Strycova a avut planul A, planul B și planul C, însă nimic n-a funcționat.

Serena a jucat incredibil de bine, nu mă așteptam la acest nivel din partea ei. Dar n-a jucat bine doar în semifinală, ci încă din prima rundă”, a spus Darren Cahill, pentru ESPN.

Simona Halep – Serena Williams Darren Cahill, alături de Simona
Australianul a fost alături de Simona Halep încă de la începutul turneului de la All England Club. Darren a apărut la mai multe antrenamente ale sportivei de 27 de ani. Relația bună dintre cei doi este arătată și de faptul că tatăl acestuia a fost prezent în loja Simonei, la duelul cu Elina Svitolina.

Citeste si...
Simona Halep recompensată de WTA

„Astăzi am fost musafiri în loja Simonei Halep. Am fost copleşit teribil de emoţii! Am jucat şi eu din tribună fiecare lovitură! A fost o victorie fantastică! Iar atitudinea Simonei este una cu adevărat unică!

Ca fost jucător şi antrenor de fotbal australian, am urmărit multe dispute sportive. Ca să învingi trebuie să ai încredere în tine, să ai o disciplină de fier şi o forţă mentală teribilă. Simona Halep a demonstrat că are toate aceste calităţi. O victorie minunată, talentul tău m-a încântat!,” sunt mesajele postate de John Cahill.