Showbiz, Stiri

Dansatorii Antoniei fac băşcălie pe scenă pe seama iubirii ei cu Alex Velea

Antonia tace, colegii ei dau din casă!

media_137934463814332000

Despre relatia Antoniei cu Alex Velea se vorbeste de cateva luni bune, insa cei doi au refuzat sa o confirme vreodata. Dar subiectul a devenit extrem de discutat de apropiatii celor doi, care din cand in cand mai trantesc si o gluma, nu de alta, dar sa nu uite lumea de amorul lor.

media_137934477049900400
Antonia, lângă Cotoi şi Freak

Zilele trecute, dansatorii Antoniei nu s-au mai putut abţine! In timpul unui concert care a avut loc la un centru comercial din Pitesti, Freak (unul dintre dansatori) a profitat de un moment in care sefa lor s-a retras in culise pentru a lua o gura de apa si a inceput cu glumele. „Cum ne simtim? E marfa tare, nu? Normal, tot timpul e marfa tare!”, s-a adresat dansatorul publicului. Trimiterea mai mult decat evidenta era catre super-hitul „E marfa tare” cu care Alex Velea a facut senzatie in aceasta vara.

media_137934479984989200

Dandu-si seama ca gluma se ingroasa si ca Freak ar putea sa dea ceva din casa, celalalt dansator, Cotoi, a incercat sa-l tempereze pe acesta. „Ai grija, ai grija!”, i-a spus acesta, dupa care s-a indreptat spre el spunandu-i ceva la ureche. Imediat, Freak a schimbat vorba si a continuat dialogul cu publicul pe alt subiect, pana la aparitia pe scena a Antoniei. (I.G.)